Caverion - et specialisthus

Caverion er en virksomhed med flere end 1000 medarbejdere fordelt over 12 servicecentre over hele landet samt hovedkontorer i Skovlunde og Fredericia. Kernen i vores aktiviteter er at levere komplette, energieffektive løsninger til bygninger, industrianlæg samt marine og offshore. Som medarbejder er du en aktiv medspiller i at sikre vores position inden for energioptimering. 

”Hvis man som virksomhed vil nedsætte sit energiforbrug, er bygningen eller industrianlægget et helt centralt element, og vores mål er at hjælpe vores kunder med at gøre deres bygninger og anlæg så intelligente og energieffektive som muligt," siger Knut Gaaserud, adm. direktør, division Danmark-Norge.

Vi har alle specialistkompetencer

Som medarbejder hos Caverion får du alle muligheder for at specialisere og udvikle dig inden for dit fag samtidig med, at du kan udvide din viden og arbejde på tværs af fagområder og landegrænser. Vi har alle specialistkompetencer samlet under ét tag, og du kommer til at sparre og arbejde sammen med dygtige fagspecialister.
  
I Caverion er vi eksperter i service og vedligehold af tekniske installationer på bygninger, industrianlæg, marine og offshore. 

”Hos Caverion leverer vi livscyklusløsninger til bygninger og industri og tager ansvar i hele levetiden. Vi oplever, at bygninger hele tiden bliver mere højteknologiske og dermed stiger behovet for, at én leverandør kan håndtere alt, og det kan vi," siger Knut Gaaserud. 

 

Knut Gaaserud
Knut Gaaserud
Adm. direktør for division Danmark-Norge
   

Læs mere om, hvem vi er

Skyd din Caverion-karriere i gang

...se ledige stillinger her