Caverion som arbejdsgiver

Vores mål er at være branchens bedste arbejdsplads.

Caverion er en moderne europæisk virksomhed. Vores største aktiv er vores dygtige medarbejdere, der i dag tæller omkring 17.000 ansatte i 12 forskellige lande, herunder ca. 5000 i division Danmark-Norge.

Som ansat i Caverion har du mulighed for at opdatere dine tekniske færdigheder og vokse i din rolle hos os. Vi er et firma i udvikling og tror på teamwork, innovation, ansvarlighed og professionalisme. For os er det vigtigt altid at være på forkant og at deltage i udviklingen af branchen. Alt er kendetegnet ved høj teknisk kompetence, professionel ledelse og et altid tilstedeværende livscyklusperspektiv.

En stærk virksomhedskultur

Vi ønsker at skabe bånd med de mest kompetente og kvalificerede folk i branchen. Caverion har fokus på at bygge et stærkt brand og en virksomhedskultur med vores fælles værdier som hjørnestene. Vi gennemfører årlige medarbejderundersøgelser, afholder målsamtaler, har eget medarbejderblad som blot nogle få eksempler på de tiltag vi laver -  og der er flere spændende, nye tiltag på vej såsom et Caverion Campus.

Sikkerhed først

Vi arbejder aktivt med sundhed og sikkerhed. I Caverion vi har en nul-vision om arbejdsulykker. Et sikkert arbejdsmiljø er en topprioritet, og ingen medarbejdere i Caverion skal føle bekymring for deres helbred, når de går på arbejde.