• Renrumsløsninger er baseret på intern forskning og udvikling

  16. mar - 2016
  På en operationsstue er renlighed alfa og omega. Caverions renrumsløsninger er baseret på intern forskning og udvikling og præfabrikerede elementer. Produkternes driftssikkerhed og fremstilling samt ubetinget overholdelse af de gældende standarder er afgørende for et stigende antal virksomheder. Dette har skabt et behov for kontamineringskontrol på flere områder, herunder inden for elektronik, biovidenskab og sundhedsvæsnet. Caverion tilbyder en række komplette løsninger til renrum samt kvalificerings- og testprocedurer for kunder, der ønsker et fuldt kontrollerbart bearbejdningsmiljø.
  Læs hele artiklen
 • Fremtidens simuleringsløsninger på det medicinske område

  16. mar - 2016
  Det medicinske simuleringscenter på NTNU (Norges tekniske og naturvidenskabelige universitet) blev betegnet som en "skabelon for fremtidens simuleringsløsninger på det medicinske område" i forbindelse med Crestron Integration Awards, hvor Caverion Norge, som står bag løsningen, fik tildelt førstepladsen i to kategorier.
  Læs hele artiklen
 • Færre forsinkelser og mindre trængsel

  25. feb - 2016
  Citybanan skal gøre hverdagen lettere for tusindvis af pendlere i Stockholm. Som det er i dag, er der kun to spor til rådighed til alle S-tog, regionaltog, fjerntog og godstog, der kører gennem Stockholm. Dette giver i sagens natur anledning til en voldsom overbelastning, men der er udsigt til en klar forbedring af situationen inden for kort tid.
  Læs hele artiklen
 • Avanceret informationsteknologi øger trafiksikkerheden

  25. feb - 2016
  De teknologiske fremskridt vinder frem alle vegne, også når det gælder hovedveje, tunneler og parkeringsanlæg. Trafikkameraer, måle- og vejrstationer, variable informationsskilte, ulykkesregistreringssystemer og en række andre informationsteknologiske løsninger er med til at forhindre ulykker og forbedre færdselssikkerheden, trafikafviklingen og trafikreguleringen, både i forbindelse med ulykker og under normale forhold. Caverion har bidraget til de største og mest udfordrende informationsteknologirelaterede projekter på de finske veje.
  Læs hele artiklen
 • Caverion bidrager til sikker infrastruktur

  25. feb - 2016
  Caverion udstyrer et stort antal af de østrigske tunnelinstallationer med et teknisk avanceret system bestående af distribution af strøm, sikkerhedsteknik, ventilation, belysning og trafikteknologi, og dermed bidrager Caverion til sikkerheden på vejene.
  Læs hele artiklen
 • Datacenter sikrer velfærden i Tønder Kommune

  25. feb - 2016
  Et nyt datacenter i Tønder Kommune sikrer kommunens borgere mod nedbrud på vitale IT systemer og medfølgende forringet vedfærdsservice. Sundhedsområdet, plejehjem, daginstitutioner og skolers IT systemer styres fra datacentret, som sørger for, at kommunens service til borgerne fungerer.
  Læs hele artiklen
 • Fremtidens indeklima er individuelt

  27. jan - 2016
  Forsøg på fremtidens indeklima viser, at det bliver individuelt, så den enkelte medarbejder eller beboer kan få indeklimaet præcis, som det passer til det enkelte menneske. Hver kontorplads har på den måde sit eget ventilationsanlæg. Eksempelvis er der i storrums kontorer med mange mennesker forskellige behov, der skal tilgodeses.
  Læs hele artiklen
 • Udluftning er gammeldags

  27. jan - 2016
  Mange af os lukker vinduerne op, når fugten skal ud af lokalerne, og vi har det for varmt. Men det er både energimæssigt og økonomisk en dårlig idé. Luften ryger ud til fuglene, og rummet er efterfølgende så kolde, at det kræver meget energi at varme dem op. Et ventilationsanlæg er løsningen, for det giver et bedre og mere stabilt indeklima, og på sigt sparer det penge.
  Læs hele artiklen
 • Indeklimaets betydning for medarbejdernes produktivitet

  27. jan - 2016
  Et sundt indeklima er vigtigt af hensyn til medarbejdernes tilfredshed og produktivitet og for at reducere sygefraværet. Det siger direktør for teknologi og udvikling hos Caverion Norge, Jens Petter Burud. Forsker dr. Ragnhild Wiik er enig. Når vi opfører bygninger, er vi nødt til at tænke på dem, der skal opholde sig i dem, påpeger Jens Petter Burud.
  Læs hele artiklen
 • Bedre indlæring med frisk luft

  27. jan - 2016
  Dårligt indeklima i skolerne rammer indlæringen. Det kan løses med behovsstyret ventilation, og samtidig sparer skolerne penge. En forskergruppe fra Aarhus Universitet i Danmark har ladet eleverne i fire klasser løse de samme opgaver, men med forskellig tilførsel af luft. Resultatet viste, at eleverne var mere koncentrerede, jo mere frisk luft der blev tilført klasserne.
  Læs hele artiklen
 • Energioptimering – i et hamsterhjul

  30. nov - 2015
  Energioptimering kan opnås på mange måder, og der er penge at spare, når Caverions eksperter kommer ud og ser på jeres anlæg og systemer. Se i denne video, hvordan I måske ikke skal optimere jeres energiforbrug…
  Læs hele artiklen
 • Mange penge at spare på ventilation

  30. nov - 2015
  Investeringer i ventilation er et af de energioptimerings områder med kortest tilbagebetalingstid, hvor man ved at udskifte en ventilator kan spare penge. Markedschef hos Caverion, Bent Ole Jonsen, ser et stort besparelsespotentiale i området til gavn for virksomhederne.
  Læs hele artiklen
 • Caverion – universets mest omfattende servicepartner

  30. nov - 2015
  Vi forstår kompleksiteten i forskelligartede bygninger og processer. Vi står ved din side i de mest ekstreme miljøer, hvor der er brug for intelligente og energieffektive løsninger.
  Læs hele artiklen
 • Spar penge og energi – og red jordkloden

  30. nov - 2015
  Jordens bygningsmasse tegner sig for 38% af de drivhusgasser, der udledes i dag, og i takt med at klimaet bliver varmere og naturkatastroferne hyppigere, bliver vi nødt til at gøre noget for at bremse – og forhåbentlig vende – den negative klimaudviklingsproces. Caverion hjælper EPC kunderne med at spare penge og energi – og med at redde jordkloden...
  Læs hele artiklen
 • Aktiv livscyklusstyring

  30. nov - 2015
  I skal have en strategi for at sikre, at jeres bygninger bliver bygget og vedligeholdt til at være i god stand i mange år. Vi kalder denne strategi for aktiv livscyklusstyring. Her kan du se, hvordan du udnytter fordelene...
  Læs hele artiklen