Caverion – universets mest omfattende servicepartner

Caverion designer, bygger, administrerer og vedligeholder intelligente og energieffektive løsninger til bygninger, industrivirksomheder og infrastrukturer.

 

Vores ydelser dækker alle processer for bygninger og industrivirksomheder – lige fra design og teknisk ekspertise til projektledelse og eksekvering og fra teknisk vedligehold til Managed Services.

 

 

 

 

Vores ydelser og løsninger bruges i erhvervs-, industri- og beboelsesejendomme og dertilhørende processer. Det sikrer forretningskontinuitet, sikkerhed, sundhed og komfort samt større effektivitet og omkostningsstyring.

Vores omsætning var cirka 2,4 milliarder euro i 2014. Caverion har cirka 17.000 medarbejdere i 12 lande i det nordlige, centrale og østlige Europa. Vores hovedkontor ligger i Helsinki i Finland. Caverion-aktien er noteret på fondsbørsen i Helsinki (NASDAQ Helsinki).

 

Caverion i Danmark:

Caverion designer, installerer og servicerer brugervenlige og energieffektive tekniske løsninger til bygninger, infrastruktur, industrianlæg, marine og offshore. I Danmark har vi flere end 1.000 ansatte fordelt på 13 servicecentre.

Læs mere om Caverion i Danmark >>