serviflex

Behovsbaseret service med ServiFlex+

Spar penge og reducér energiforbruget med forebyggende teknisk vedligehold, som beskytter værdien af din bygning. Du kan bruge din tid på at udvikle din kernevirksomhed. Gennem en ServiFlex+ aftale passer vi på dine værdier med behovsbaseret teknisk service og vedligehold.

ServiFlex+ passer til alle bygninger, for eksempel kontorer, hoteller, butikker, indkøbscentre, værksteder og benzinstationer. Du kan vælge og vrage mellem fagområder og serviceniveauer, så du får den ydelse, som passer præcis til dig og din bygning.
 

Læs mere

sikring

Vi tilbyder førsteklasses sikkerhedsløsninger

Caverion er nu på DBIs liste over godkendte firmaer, der må lave mekanisk brandventilation. Mekanisk brandventilation er et brandteknisk anlæg til at fjerne røg- og eller varme fra en bygning for at opretholde sikkerhed for bygning og mennesker. 

Vi tilbyder førsteklasses sikkerhedsløsninger, som takket være vores store ekspertise sikrer god sikkerhedsstyring. Caverion udvikler, installerer og vedligeholder tekniske sikkerhedsløsninger uanset fabrikat i bygninger og industrianlæg. Vi tilbyder alt fra specialudviklede løsninger til omkostningseffektive nøglefærdige totalløsninger.
 
Læs mere

Rådgivningsydelser

Caverion rådgiver sine kunder i risikohåndtering, forbedret ydeevne, optimering af processer og i at fastholde gode resultater.

Vores eksperter udvikler bærdygtige undersøgelsesresultater, konklusioner og anbefalinger til vores kunder, som de kan overveje, når de tager deres beslutning. Med effektiv rådgivning og planlægning såvel som bæredygtige livscyklusløsninger assisterer vi kunderne i at nå deres økonomiske og miljømæssige mål.

Læs mere om​ Rådgivning her >>

Design & Engineering

Caverion fokuserer på bæredygtige løsninger, som genererer energibesparelser og giver komfortabelt arbejdsmiljø og gode levevilkår. Vores in-house eksperter hjælper kunderne med at optimere deres tekniske systemer, funktionaliteter og processer, risikohåndtering, forbedret ydeevne og at fastholde gode resultater.

Vores medarbejdere inden for projektudvikling har ekspertise i alle tekniske discipliner og en række industri segmenter, og de er tilgængelige for kunderne på hvert trin fra konceptplanlægning til installation.

Læs mere om Design & Engineering her >>

Projektledelse

Kun med professionel projektledelse opnår man succes. God ledelse sikrer projekter med afbalancerede risici og et rentabelt resultat. Takket være vores lange erfaring med projektledelse har vi projektledere til alle typer projekter.

Og med et særligt oplæringsforløb sikrer vi, at viden overføres fra erfarne projektledere til unge ingeniører. Ved hjælp af moderne værktøj og udstyr er vores medarbejdere i stand til at sikre en effektiv projekthåndtering.

Læs mere om Projektledelse her >>

Installation

Hos os får kunderne én kontaktperson, der forstår deres behov og handler i overensstemmelse dermed. For at kunne levere en samlet løsning til kunderne tilbyder Caverion løsninger inden for alle fagområder med egne fagfolk.

Ved hjælp af regelmæssige kurser for vores fagfolk sikrer vi den nødvendige kvalitet på installations- og driftsstedet og overholdelse af gældende love og regler. Vi prioriter arbejdsmiljø højt, og vi har et af de laveste antal ulykker i vores branche.

Læs mere om Installation her >>

Teknisk vedligehold

Caverion tilbyder dybdegående ekspertise med at integrere en række forskellige totale teknik- og IT løsninger og færdigheder i at analysere og bruge data fra en række kilder. Kunderne har stor glæde af fejl- og alarmhåndtering og overvågning. Dette giver uafbrudt diagnosticering af anlæg og genererer automatisk anmeldelser, som resulterer i driftsmæssig effektivitet.

Når en bygnings driftsmiljøer fungerer optimalt, øger det produktiviteten og slutbrugerens komfort.

Læs mere om Teknisk vedligehold her >>

Managed Services

Caverion har solid erfaring som den primære service entreprenør med dybdegående teknisk viden, bæredygtige løsninger og velfungerende indkøb. Når vi håndterer service for vores kunder, håndterer vi også risici f. eks. i forbindelse med omkostninger, værdibevarelse eller forretningsmæssige afbrydelser.

Processer er altid bedst optimeret, når beslutninger tages med hensyntagen til bæredygtighed og aktiv styring af ejendommens livscyklus.

Læs mere om Managed Services her >>