Food Innovation House

 
 

3000 kvadratmeter innovationshus

Food Innovation House er bygget med KG Hansen A/S som totalentreprenør og Caverion som underentreprenør for ventilation, CTS, eL og sikringsarbejder (AIA / ADK /ABA).

  • Resultatet af det samarbejde, vi har haft med Caverion, har været sindssygt godt. Vi har fået et hus, der kan mange unikke ting med alt den elektronik, vi har fået bygget ind. Nu bliver det spændene at se, hvordan fødevarevirksomhederne kan udvikle sig og lave mange nye innovationer.
    – Gyda Bay, daglig leder, COO, Food Innovation House
food-innovation-house-02.jpg
 
 

Byggeår: 2017-18

Areal: 3000 m2

Udvikling af fødevarer

 
food-innovation-house-01.jpg
food-innovation-house-03.jpg
food-innovation-house-06.jpg
 
 

Udfordring

  • Food Innovation House er et hus med mange forskellige brugere, som skal have et kreativt rum for at skabe innovative, bæredygtige og sunde fødevarer. Kunden havde mange brugerønsker, og disse skulle arbejdes ind i projektet.
  • Husets daglige leder kom sent ind i samarbejdet, og der har været særlige ønsker til funktion og indretning i forhold til, hvordan huset skulle bruges.

Løsning

  • Caverion har lyttet til husets brugere, og har haft succes med at få  serviceforretningen koblet på projektet. Vi har haft en servicetekniker på i afleveringsfasen, og det har betydet en god aflevering med en tilfreds slutkunde.
  • Huset er fyldt med teknik, som får huset til at fungere optimalt i forhold til udviklingen af fødevarer. 
 

Kunde:
Givesco og Bagger-Sørensen invest har opføret 3000 m2 innovationslegeplads for fødevarer, hvor store og små fødevarevirksomheder kan samarbejde med vidensinstitutioner, kunder, kokke m.fl. om at fremme velsmagende, bæredygtige og sunde fødevarer.

Fagområder:
El, CTS, ABA, sikring, solcelleanlæg, ventilation, IT & Netværk, røg- og komfortventilation

Sådan har vi hjulpet kunder