work-at-caverion

Caverion som arbejdsgiver

Caverions vision er at blive en ledende europæisk leverandør af avancerede og bæredygtige livssyklus løsninger til bygninger og industri. For at opnå dette samler vi de bedste hoveder, og kan tilbyde dig god oplæring, spændende udviklingsmuligheder, og en tryg arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø

Hos Caverion spiller enhver medarbejder en vigtig rolle i at levere livscyklus løsninger til bygninger og anlæg til vores kunder. For at levere de bedste tjenester er vi afhængige af Caverion medarbejdernes holdning, faglig dygtighed og vilje til at løse kundens udfordringer.

Caverion designer, producerer, drifter og vedligeholder brugervenlige og energieffektive løsninger til bygninger, infrastruktur og industrianlæg. I Danmark har Caverion ca. 700 medarbejdere fordelt på omkring 20 lokationer. Som en del af en stor, europæisk koncern med over ca. 16000 medarbejdere i 11 lande i Europa er karrieremulighederne næsten uendelige.

Hvis du ønsker at arbejde for en af de mest innovative virksomheder i Europa, er Caverion det rigtige sted for dig! Scroll ned og lær mere om Caverion som arbejdsgiver.

Hvad Caverion kan tilbyde dig

Vores folk er kernen i vores forretningsstrategi og succes. Vi er optaget af, at vores medarbejdere skal trives. Vi tilbyder muligheden for at være en del af det bedste team i vores branche, og hjælper dig med at udvikle din personlige karrierevej.

Alt, vi gør, er baseret på vores fælles værdier: fremtidsorienteret,samarbejde, ansvar og kvalitet i arbejdet.

caverion_house-white

Karrieremuligheder

Digitalisering og øget brug af teknologi i bygninger og anlæg ændrer verden. Sammen skaber vi fremtidens tekniske løsninger.

Læs mere >

leaf-white

Udvikling

Som et stort internationalt selskab med fokus på udvikling giver vi dig mange forskellige karriereveje og en verden af muligheder.

Læs mere >

humans_caverion-and-client-white

Samarbejde

Som en af Danmarks ledende tekniske totalentreprenør har vi stærkt fokus på samarbejde på tværs af både fag og landegrænser.

Læs mere >

thumbs-up-white

Ansvar

Vi tager vare på hinanden, og tager vores samfundsansvar alvorligt. I Caverion arbejder vi sikkert, ellers arbejder vi ikke.

Læs mere >


Karrieremuligheder med Caverion

I Caverion har du en verden af muligheder. Se filmen, og lær om de forskellige karriereveje du kan tage.

Start din karriere

Med tilstedeværelse i 10 lande og 20 lokationer i Danmark ligger verden for dine fødder i Caverion.

Hvad enten du søger læreplads,job som  trainee eller er en erfaren medarbejder, kan du finde din plads hos en af Danmarks ledende tekniske totalentreprenører.


Mød Rikki, der styrer teknologien i Vestre Landsret. 
Han er ansat i vores Managed Services afdeling.

Mød Simon fra vores Marine-afdeling på Lindø. Han 
fortæller her, hvorfor han går glad på arbejde.

 

Ledige stillinger i alle Caverion lande

Danmark Finland Letland Litauen  Rusland Sverige Tyskland Østrig