Tekniker

Vi har brug for de bedste teknikere til alt inden for el, vvs, klima, sikring og automation.

Vi har brug for dig!

El

Vi søger dygtige elektrikere og elinstallatører og andre fagfolk til at arbejde med alt inden for el-installation - både standardinstallationer, højteknologiske, intelligente industriinstallationer, installationer på boreplatforme, højspændingsanlæg, IP mv.

Interesseret? Så opret en profil under el i vores emnebankVVS

Vi har brug for de bedste vvs-installatører, teknikere og smede til at udføre vvs-tekniske opgaver inden for specialerne sprinkler, gas, pumper, smede- og blikkenslagerarbejde, hydraulik, medicinske luftarter mv.

Er det lige dig? Så opret en profil under vvs i vores emnebankKlima

Er du en kyndig ventilations- eller køletekniker, og har du erfaring med fx renrum, operationsrum, isolationsrum, lovpligtige energieftersyn, proces- og komfortkøl, klimaanlæg, aircondition og lign.? Så kunne du være et godt match for Caverion.

Matcher Caverion dig? Så opret en profil under ventilation/køl i vores emnebankSikring

Har du erfaring med sikring og overvågning af bygninger som fx brandsikring, tyverisikring, adgangskontrol, videoovervågning, varslingsanlæg mv.? Så er du måske vores kommende sikringsekspert.

Har det din interesse? Så opret en profil under sikring i vores emnebankAutomation

Vi efterspørger dygtige automationsteknikere til såvel industriel automation som bygningsaautomation. Vores automationsløsninger spænder meget bredt lige fra overvågning af bygninger til behovsregulering af lys, automatiseringsløsninger til produktion m.m.

Noget for dig? Så opret en profil under automation i vores emnebank