Kundegrupper

Vi har fornøjelsen af at betjene tusindvis af kunder i både Nord-, Central- og Østeuropa. Vores kunder er hovedsageligt fordelt på følgende kundegrupper: den Offentlige sektor, Industrikunder, Ejendomsinvestorer og -udviklere, Brugere af bygninger og Entreprenører. Den hjælp, vi yder, gør vores kunder i stand til at fokusere på deres kerneforretning.

Som samarbejdspartner kan vi tilbyde følgende:

  • optimale forhold, bl.a. i form af et godt indeklima
  • avancerede, integrerede bygnings systemer 
  • bedre energiudnyttelse, lavere omkostninger og færre risici
  • effektive installations projekter
  • teknisk service og vedligehold døgnet rundt
  • bæredygtige livscyklus løsninger.

Vi har en målsætning om at udvikle langsigtede kunderelationer i kraft af vores faglige kompetence og lokale tilstedeværelse. Caverion har en stærk markedsposition og er blandt de fem største aktører i alle de vigtigste lande, vi driver virksomhed i: Danmark, Finland, Norge, Sverige, Tyskland og Østrig. 

Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger
Offentlig-sektor

Den offentlige sektor

Vi har omfattende viden om de konkrete udfordringer og særlige krav, der gør sig gældende i projekter inden for offentlig investering, ejendomme og infrastruktur.

Læs mere

 
Industri

Industri

Vi kan øge produktions effektiviteten med proces udvikling og teknisk vedligehold. 

Læs mere

Ejendomsinvestorer-og-udviklere

Ejendomsinvestorer og -udviklere

Vores ydelser forlænger ejendommens levetid, øger anvendeligheden samt holder omkostningerne og ejendomsværdien på det projekterede niveau.

Læs mere

Brugere-af-Bygninger

Brugere af bygninger

Optimale forhold, f.eks. i form af et godt indeklima, spiller en stor rolle i forbindelse med folks sundhed og sikkerhed. 

Læs mere

entreprenører

Entreprenører

Vores tætte samarbejde med entreprenører, bl.a. via langvarige samarbejdsaftaler, har udmøntet sig i bygninger og tekniske infrastrukturløsninger, der er kendetegnet ved stor driftssikkerhed og en høj grad af brugertilfredshed.

Læs mere