Informations- og kommunikationsteknologi 

Vi har omfattende erfaring med at samarbejde med virksomheder i informations- og kommunikationsteknologibranchen. Vores ekspertise omfatter energieffektive datacentre, udstyrsstationer og netværk. Vi kan designe og bygge faciliteter samt installere og vedligeholde køleudstyr, ventilation, airconditionanlæg, varmeanlæg, brandsikringsanlæg og kontrolsystemer. Vi kan hjælpe vores kunder med at etablere og vedligeholde lokale netværk i bygninger samt netværk i og mellem byer eller lande. 

Vi forstår vigtigheden af fysisk sikkerhed og datasikkerhed, streng fortrolighed samt de krav, der stilles til et minimum af nedetid. Vores projekter og dedikerede teams af professionelle medarbejdere opfylder de strenge krav, der gælder omkring ICT-tjenester og -teknologi. I indemiljøer anerkender vi behovet for et sundt og sikkert arbejdsmiljø for medarbejderne, men forstår også nødvendigheden af effektiv ventilation – til optimering af temperaturen og luftfugtigheden omkring udstyr.

Vores omfattende serviceydelser hjælper dig med at opnå følgende:

 • Høj funktionalitet og risikostyring 
 • Egnede bygningssystemer og automatik til energieffektiv drift uden afbrydelser
 • Opfyldelse af driftskrav og optimal brug af energi med fjernovervågning og fjernstyring af bygningssystemer 
 • Driftssikker backup og sikkerhedssystemer på avancerede platforme: adgangskontrol, centrale alarmstationer, indtrængningsalamer, videoovervågning og sikkerhedsnetværk
 • Driftssikker teknisk vedligehold 
 • Minimeret nedetid på grund af forebyggende reparationer og vedligehold samt døgnservice

Administration af alle typer bygningssystemer

Vi kan udvikle og administrere bygningssystemer, automatisering og styring af faciliteter på fabrikker inden for informations- og kommunikationsteknologi. Vi dækker alle aspekter af teknisk vedligehold og administrerer alle ejendomsydelser. Vores Managed Services sikrer optimal effektivitet, energieffektivitet og bæredygtig ejendomsværdi i hele livscyklussen. 

Ejendommen kan forbindes med en fjernovervågnings- og styringstjeneste for at sikre de ønskede driftsforhold. Vi kan udvikle og installere sikkerhedssystemer såsom adgangskontrol, centraliserede alarmstationer, tyverialarmer, videoovervågning og brandslukningssystemer på alle typer avancerede platforme. 

Vi tilbyder en gennemsigtig service fra én leverandør med ét kontaktsted til alle jeres behov. Vi er en ansvarlig og økonomisk stabil samarbejdspartner med stor ekspertise inden for en lang række områder og langsigtede mål for øje.

Referencer

"Takket være samarbejdet med Caverion har vi nu et topmoderne datacenter, som sikrer velfærd i hele Tønder Kommune. Vi har fået rigtig god rådgivning gennem hele projektet, og vi er meget tilfredse med Caverions arbejde, som har medført, at to ældre serverrum er blevet nedlagt til fordel for et nyt og moderne datacenter." – Lars Møldrup, Tønder Kommune.
Informations-og-kommunikationsteknologi


Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger

Kundefordele

 • Industrispecifik ekspertise
 • Drifts- og medarbejdersikkerhed
 • Omkostnings- og energibesparelser 
 • Reducerede omkostninger og risici takket være proaktivt vedligehold 
 • Effektive installationsprojekter: Omhyggelig planlægning og præproduktion
 • Et troværdigt partnerskab i hele livscyklussen 
 • Alle tekniske fagområder fra én kompetent partner 
 • Teknisk service og vedligehold døgnet rundt