Metal-og stålindustrien

Virksomheder inden for metal- og stålindustrien er én vores største kundegrupper. Vores store viden sikrer, at vi klarer alt fra fabriksdesign til skræddersyede leveringer og planlægning af nedlukning til driftsservice. 

Vi besidder ekspertise inden for procesudvikling og vedligehold, teknisk investeringsrådgivning og outsourcing af personale i bilindustrien. Alle vores kundeprojekter er skræddersyede og kræver kundespecifikke planlægninger og løsninger. Vi forstår de særlige krav, som de forskellige situationer kræver, og vi ved, hvor vigtigt procestilgængelighed, arbejdssikkerhed og miljømæssige aspekter er i produktionsmiljøet. 

Vi anvender præfabrikerede komponenter og optimerede materialeflows for at sikre effektiv projektstyring og planlægning, korte deadlines og minimalt installationsarbejde på arbejdsstedet. Vores omhyggelige forudgående planlægning af projekterne sikrer effektiv flytning og installation af materialer og udstyr på steder med meget lidt plads, f.eks. i smelteværker. 

Vores omfattende serviceydelser hjælper dig med at opnå følgende:

 • Effektive processer: Minimeret uforudsigelig, tidskrævende og omkostningstung nedetid i produktionen
 • Hurtigere installationer takket være præfabrikerede komponenter såsom rør og tanke
 • Vores kompetente medarbejdere står klar døgnet rundt til hurtigt at løse nedbrud og tekniske problemer 
 • Succesfulde installationer, selvom omfanget ændres: Caverion har sine egne ressourcer og underleverandører, de har fuld tillid til 

Administration af alle typer bygningssystemer

Vi kan også udvikle og administrere bygningssystemer, automatisering og facilitetsstyring på metal- og stålfabrikker. Vi dækker alle aspekter inden for teknisk vedligehold og administrerer alle ejendomsydelser. Vores Managed Services sikrer optimal effektivitet, energieffektivitet og bæredygtig ejendomsværdi i hele livscyklussen. 

Ejendommen kan forbindes med en fjernovervågnings- og styringstjeneste for at sikre de ønskede driftsforhold. Vi kan udvikle og installere sikkerhedssystemer såsom adgangskontrol, centraliserede alarmstationer, tyverialarmer, videoovervågning og brandslukningssystemer på alle typer avancerede platforme. 

Vi tilbyder en gennemsigtig service fra én leverandør med ét kontaktsted til alle jeres behov. Vi er en ansvarlig og økonomisk stabil samarbejdspartner med stor ekspertise inden for en lang række områder og langsigtede mål for øje.

Referencer

"Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Caverion. Vi har i udvælgelsesprocessen lagt stor vægt på de mål, vi har opstillet for teknisk ekspertise, fleksibel service og muligheder for at udvikle samarbejdet. Vi har stor tiltro til, at Caverion også i fremtiden kan leve op til dette", siger Vice President Erkki Niska, Tornio Mill Services hos Outokumpu.

Metal-og-stålindustrien


Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger

Kundefordele

 • Industrispecifik ekspertise
 • Drifts- og medarbejdersikkerhed
 • Omkostningseffektivitet i industriprocesser 
 • Reducerede omkostninger og risici takket være proaktivt vedligehold 
 • Effektive installationsprojekter: Omhyggelig planlægning og præproduktion
 • Et troværdigt partnerskab i hele fabrikkens livscyklus 
 • Alle tekniske fagområder fra én kompetent partner 
 • Teknisk service og vedligehold døgnet rundt