Offentlig - Sport og kultur

Vi har stor erfaring med at planlægge, opføre og vedligeholde multifunktionelle sports- og kulturbygninger i den offentlige sektor. Vi har stor erfaring med byggeteknikker, bygningssystemer og teknisk vedligehold, hvilket sikrer pålideligheden og sikkerheden i bygninger, miljø og infrastruktur. Vi tager højde for alle særlige krav for at optimere løsningen i både økonomisk, teknologisk og driftsmæssig henseende. 

Vi sørger for, at svømmehaller, motionscentre, biblioteker, teatre, koncertsale, operahuse, museer, ungdomsklubber og udstillingsfaciliteter er funktionelle og omkostningseffektive. 

Særlige løsninger til sports- og kulturbygninger 

Hos Caverion forstår vi vigtigheden i konstant tilgængelighed af ens serviceydelser. Vi tager højde for både medarbejderes og besøgendes komfort og sikkerhed på mange forskellige måder: fjernstyring og -overvågning af aircondition- og belysningssystemerne i henhold til de aktuelle forhold. Avancerede brandalarm- og brandslukningssystemer. Via systemer til bygningsadministration er det muligt at overvåge og justere bygningens sundhedsmæssige forhold, som vandkvaliteten i en swimmingpool. Ved eksempelvis at justere aircondition- og ventilationssystemet i en skøjtehal tilgodeses både tilskuernes komfort, is kvaliteten og miljøvenligheden. Sammen med vores professionelle netværk af samarbejdspartnere påtager vi os endda det fulde ansvar for serviceydelser som administration og vedligehold af kantine, rengøring og udendørsområder.

Vores omfattende serviceydelser hjælper ejere af sports- og kulturbygninger med at opnå følgende:

 • Godt indeklima uanset antallet af brugere: øget komfort og produktivitet 
 • Et funktionelt og sikkert miljø for såvel ansatte som besøgende    
 • Fortsat tilgængelighed af ejendommens udstyr takket være planlagte vedligehold
 • Besparelser som følge af energieffektivitet 
 • Fuldt integreret projektimplementering med forudsigelig kvalitet og pålidelige omkostningsestimater 
 • HelpDesk- og fjernovervågningstjenester døgnet rundt via driftscentre  

Stort udvalg af serviceydelser til sports- og kulturbygninger

Hos Caverion kan vi påtage os det fulde ansvar for planlægning, udvikling, drift og vedligehold af alle bygningssystemer og -løsninger til sports- og kulturbygninger. Vi tilbyder en gennemsigtig service fra én leverandør med ét kontaktsted til alle jeres behov. Vi er en ansvarlig og økonomisk stabil samarbejdspartner med stor ekspertise inden for en lang række områder og langsigtede mål for øje.

I vores forsknings- og udviklingscenter udfører vores eksperter test til simulering af ventilations-, kølings-, opvarmnings- og akustikkoncepter i realistiske scenarier til krævende arbejdssteder, såsom auditorier, udstillingssale o.l. 

Referencer

"Vores samarbejde bygger på et pålideligt partnerskab. Caverion leverer på sine løfter, hver gang og til tiden. Dertil kommer omfattende rapporter vedrørende udstyrets levetid, som gør os i stand til at identificere risici og holde os inden for budgettet." – Ejendomsadministrator Marko Koivisto, 
Tampere Hall

 
Offentlig-Sport-og-kultur


Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger

Kundefordele

 • Optimal funktionalitet i offentlige sports- og kulturbygninger  
 • Professionelt teknisk vedligehold, der bevarer værdien af offentlige ejendomme
 • Løsninger, der sikrer uforstyrret drift i et stigende digitaliseret samfund
 • Fokus på livscyklusløsninger: reducerede omkostninger, energiforbrug og risici 
 • Bæredygtighed