Michael er med til at sikre Microsofts værdier

Når man træder inden for i software virksomheden Microsofts nye, danske domicil i Lyngby, virker bygningen let og åben.  Men selv om bygningen signalerer åbenhed ved første øjekast, er sikkerheden i højsædet hos Microsoft. Caverion har stået for sikringen i bygningen, og sørger dermed for, at ingen ubudne gæster kommer i nærheden af de data, som der bliver værnet om i huset.

microsoft-danmark-lyngby-03

Microsoft koncernen har en generel policy for sikkerheden, og der bliver passet på mennesker og data.
Caverion har leveret adgangskontrol, videoovervågning, porttelefon, overfaldsalarmer, tyverisikring, og via en underleverandør har Caverion sørget for speed gates ved indgangspartiet, og sikringstekniker Martin Diget er en af dem, der har været med.

"Min afdeling i Fredericia og vores kolleger i Skovlunde har arbejdet godt sammen på dette projekt. Jeg har blandt andet været med til at sætte styretavler op og montere døre, låse, kortlæsere og dørsirener. Microsoft har deres egne måder at gøre tingene på, og derfor har dette projekt været anderledes end andre, jeg har arbejdet på. Selvfølgelig er det spændende at være med på et projekt for et firma som Microsoft," siger Michael Diget.

  
microsoft-danmark-lyngby-01
  

Højt sikkerhedsniveau

Den sikkerhedsansvarlige hos Microsoft fortæller, at sikkerhedsniveauet er højt, og man kan ikke bare gå ind og op i bygningen. Alt er videoovervåget, og Microsoft er meget opmærksomme på, hvem der kommer ind. Der sidder altid to mennesker i receptionen, og hvis der kommer folk ind, kan de kun komme videre til bestemte områder, hvis de har et kort eller en aftale.

Forbrugere, virksomheder og organisationer anvender dagligt Microsofts produkter, og ca. 850 medarbejdere har deres arbejdsplads i Microsofts nye domicil. I november 2015 blev Microsofts to afdelinger, udviklingscentret i Vedbæk og det danske salgsselskab i Hellerup, samlet i Lyngby.
  
microsoft-danmark-lyngby-02
  

Arbejder efter Microsoft standarder

Søren Rosborg, projektleder hos Caverion, kalder opgave for anderledes i forhold til de mange andre sikringsopgaver, han har været med til at løse.
 
microsoft-danmark-lyngby-05

"Projektet har været spændende, og adskiller sig fra andre, fordi vi plejer at være den rådgivende part, men her har vi været den udførende. Hos Microsoft var alt fastlagt, og der var lagt en plan, som man ikke afveg fra. Den har vi udført, og har højst stillet et par spørgsmål," fortæller Søren Rosborg.

 
microsoft-danmark-lyngby-04