Caverion koncernen

Vi designer, installerer og servicerer brugervenlige og energieffektive løsninger til bygninger, infrastruktur, industrianlæg, marine og offshore.

Vores styrke er bl.a. teknologisk kompetence og omfattende serviceydelser, som dækker alle tekniske systemer i hele livscyklussen af ejendommen og industrianlæg. Vi tilbyder løsninger til alle sektorer inden for byggetekniske systemer og services til byggeri og industri.

europa

Vi ønsker at være en førende leverandør af tekniske bygningsinstallationer i Europa. Vores styrker er den brede tekniske ekspertise, kundefokuseret service, samt at vi ønsker at varetage vedligeholdelsen af alle tekniske installationer gennem bygningens levetid.

Caverion blev etableret gennem et aktiesplit fra YIT Group i juni 2013. Virksomheden er ny, men vi har allerede en lang historie og masser af værdifuld kompetence i alle vores lande.

Caverion koncernen omsatte i 2019 for ca. 16 milliarder kroner og har i alt cirka 16.000 medarbejdere i 11 lande i Europa. Caverion er en ægte europæisk virksomhed med rødder i alle landende på tværs af det nordlige og centrale Europa. Virksomheden er børsnoterede på NASDAQ Helsinki.