Innovation Path

Foruden vores forsknings- og udviklingscenter byder Caverions Space for Innovation også på et inspirerende showroom ved navn Innovation Path. Her giver vi kunderne en spændende oplevelse og et fysisk indtryk af vores produkter og løsninger.

Innovation Path demonstrerer Caverions løsninger, som opfylder de behov, der opstår på baggrund af globale tendenser, f.eks. voksende digitalisering, teknologiske fremskridt, forbedret energieffektivitet og den fortsatte urbanisering.

Disse tendenser har stor indvirkning på vores fremtidige bolig- og arbejdsmiljøer, brugeres helbred og produktivitet, indendørsklimaer, nye integrerede løsninger og intelligente arbejdsgange, optimeret energieffektivitet og sikkerhed og pålidelighed i infrastrukturer i byer.

Derudover anvender vi nyskabende reference cases og -videoer til at vise, hvordan vi har samarbejdet med vores kunder om at løse netop deres udfordringer.

Se nærmere på Caverions livscyklusløsninger til handels-, industri- og boligbygninger og -processer i brochuren Space for Innovation nedenfor, eller tag med på en videorundvisning af Innovation Path!


Video fra vores ​showroom i Aachen, Tyskland


En 360-graders 'ud-af-kroppen' oplevelse

Caverion showroom Space for Innovation

Space for Innovation - showroom