Datacentre driver Smart City-teknologi

Datacentre er de fysiske faciliteter, hvor data opbevares og behandles. Efterhånden som vores byer bliver smartere og mere forbundne, bliver vigtigheden af sikre, pålidelige og bæredygtige datacentre mere og mere fremhævet. Miljøforholdene i et datacenter er meget kontrollerede, og ventilation og køling spiller en væsentlig rolle for deres samlede energiforbrug. Den resterende (ellers "spildte") emissionsfrie varme fra datacentre kan genvindes og anvendes i nærliggende bygninger eller til fjernvarme, og f.eks. kan solpaneler bidrage til at generere grøn energi, som anvendes af datacentret.

 

Vores tjenester og løsninger er en del af moderne datacentre:

 
Cloud-teknologi

 

Cloud-teknologi

Cloud-baserede løsninger til automatiseringsteknologi muliggør tjenester som fjernovervågning, avanceret analyse og optimering af både energi- og vedligeholdelsesomkostninger. Clouds i intelligente byer er i blå himmel og grønne datacentre.

Energistyring

 

Energistyring

Energistyring og -optimering spiller en afgørende rolle for et datacenters effektivitet og bæredygtighed, da op til 75 % af et datacenters driftsomkostninger går til energi.

Køling af datacentre

 

Køling

Køling af datacentre kan udgøre ca. 30-50 % af det samlede elforbrug i et datacenter og er ofte det mest effektive område for optimering i et datacenter. Caverion har stor erfaring inden for dette område. 

Læs mere: