Smart

Smart

 

Du behøver ikke gå på kompromis med noget: Med moderne bygningsteknologi kan du forbedre produktiviteten og ejendomsværdien samtidig med, at du reducerer dit energiforbrug og samlede CO2 belastning. Med smarte, samspillende digitale løsninger får du moderne brugeroplevelser, der understøtter et sundt og behageligt indeklima, der øger produktiviteten.

Bygningsbrugerne kan nyde godt af optimalt indeklima, hvilket har vist sig at øge både trivsel og produktivitet; på den måde bliver bygninger mere attraktive for lejere, der går op i et godt arbejdsmiljø. Investeringsbehovet er typisk relativt lavt og alene fordelene ved energibesparelserne gennem bygningens livscyklus plejer at være nok til at nå ’break even punktet’ for investeringen.

Caverion er din partner på rejsen. Vi guider dig gennem en aktuel tilstandsanalyse og hjælper dig med at vælge og implementere de nyeste og bedst egnede hardware- og softwareplatforme samt ved hjælp af optimal dataudnyttelse at opsætte smarte vedligeholdelsesprocedurer for din bygning gennem hele dens livscyklus. Altid ud fra en datadrevet tilgang med kunden i centrum.

Hvad er fordelene ved en smart bygning?

  • Energibesparelser, reducerede emissioner og nemmere at nå bæredygtighedsmål
  • Gør det muligt at leve op til krav og regler der er fastsat af EU – Både nu og i fremtiden
  • Øget ejendomsværdi, arbejdsglæde, trivsel og produktivitet samt forbedret evne til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft som arbejdsgiver
  • Optimeret bygningsdrift vha. IoT & AI

Tjek vores smarte tjenester

Results

13
Sortér efter

Sådan har vi hjulpet kunder