Opvarmnings-, spildevands-, og vandforsyningssystemer til moderne og energieffektive ejendomme

 

Det forventes, at moderne bygninger og industriområder er både effektive og miljøvenlige. Optimerede opvarmnings-, spildevands-, og vandforsyningssystemer er et vigtigt skridt på vejen mod at nå disse mål.

Innovative opvarmningsløsninger baseret på vedvarende energi såsom varmepumper er den perfekte måde at kombinere effektivitet med bæredygtighed. At være tilkoblet et moderne fjernevarmeanlæg, der f.eks. udnytter overskydende varme fra kraftværker, der producerer EL, kan derudover have en stor betydning for dig og din bygning, både økonomisk og miljømæssigt.

Med sanitetsløsninger, der er godt planlagt og kontrolleret, kan du undgå eutrofiering og forurening. Dette gælder f.eks. ved VVS-arbejde, kloakering, vandforsyning og affaldssug. Derudover kan vandlækager medføre skader på udstyr og forårsage nedetid for din virksomhed, og derfor kan det nemt betale sig at investere i VVS og kloakering i høj kvalitet.

Opnå en optimal livscyklus for dine opvarmnings- og sanitetssystemer via et enkelt kontaktpunkt

Vi tilbyder komplette livscyklusløsninger inden for opvarmning og sanitet og bidrager med alt fra planlægning og installation til overvågning og vedligehold. Vores kvalificerede og certificerede fagfolk tager hånd om alle dine løsninger inden for vand, varme og sanitet. Du kan dermed med ro i maven fokusere al energi på din kerneforretning, da du ved, at din ejendom kører optimalt.

Vi hjælper dig med at vælge den rette opvarmningsteknologi: 

 • Opvarmning
  • Traditionel og moderne fjernvarme
   • Bæredygtige og energibesparende løsninger, der sikrer god komfort til slutbrugerne
   • Et enkelt kontaktpunkt til alle henvendelser, herunder nye systemer, renovationer, facilitering og vedligeholdelse
  • Forbrændingsanlæg og kedler
  • Avancerede opvarmningsløsninger baseret på vedvarende energi såsom varmepumper
 • Sanitet

Derudover leverer vi også løsninger inden for regnvandsudnyttelse og kloakrensning, der kan have betydelig indflydelse på din daglige drift.

Professionel overvågning døgnet rundt

Med hjælp fra vores remote centre kan vi tilbyde centraliseret og professionel overvågning af dine bygningssystemer 24 timer i døgnet. Vores remote centre fungerer i tæt samarbejde med vores call center personale, der tager imod dine servicehenvendelser og sørger for, at du kan komme i kontakt med os 24/7 og opnår den ønskede service.

 

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Vil du vide mere?

Kontakt os