Rådgivningsydelser med henblik på bæredygtige resultater

Consulting-services.jpg
 

Hvorfor investere i at modernisere din bygning? Fordi der er vidtrækkende fordele ved en højt ydende og smart bygning:

  • Ejere af ejendomme øger værdien af deres bygninger ved at drive dem med reduceret energiforbrug og samlet CO2 belastning.
  • Velholdte og effektivt drevne ejendomme forbedrer produktiviteten pga. reduceret nedetid og optimeret ressourceudnyttelse.
  • Udlejere forbedrer deres brand ved at kunne tilbyde et moderne og behageligt miljø til deres ansatte og kunder.
  • At tiltrække og fastholde talenter bliver stadig sværere. Et godt, moderne og sundt arbejdsmiljø er væsentlig værdi for medarbejdere.

For at skabe en bæredygtig, højt ydende og smart bygning, har du brug for den bedste ekspertise inden for teknologi og ledelse. Det er her, Caverions konsulentydelser kan hjælpe.

Maksimer den langsigtede værdi med en livscyklustilgang

De pludselige ændringer i 2020 afslørede, hvor afgørende fleksible og let skalerbare løsninger er. Ændringerne fremskyndede derudover den digitale revolution for bygningsejere og lejere. Alle de nye teknologier skaber nye krav og muligheder, som vores eksperter kan hjælpe dig med at navigere i.

Caverions tilgang har altid været at tage vare på bygningen i hele bygningens livscyklus. At vide hvor du er lige nu, og hvor du sigter mod at være i fremtiden, er det første skridt i at nå din bygnings optimale livscyklusydelse. Velplanlagte serviceydelser gør det muligt for dig at nå dine mål.

Oprethold din bygnings værdi under strammere reguleringer

I 2018 satte EU Energy Performance of Buildings Directive nye standarder for ladestationer, opvarmning såvel som bygnings-automatisering og ventilationssystemer. Vores konsulentydelser kan hjælpe dig med at imødekomme EPBD og andre relevante regler og krav.

Find de rette rådgivningsydelser til dit behov

  • The Smart Readiness Indicator (SRI) consulting service er et godt udgangspunkt til at finde ud af, hvor moden din nuværende teknologi er. Derudover får du rådgivning om, hvordan du kan forbedre og opgradere teknologien i dine ejendomme.
  • Energirådgivning: Et af de vigtigste elementer i byfornyelse, smarte bygninger og renoveringer er energiforbrug. Vi hjælper dig med at minimere forbruget uden at gå på kompromis med forholdene og forpligter os til hurtige og garanterede resultater.
  • Teknisk rådgivning: At kende din bygning starter med at kende teknologien og have indsigt i data. Valg af det rigtige system kan garantere fleksibilitet, forudsigelighed og skalerbarhed gennem hele livscyklussen. Med vores rådgivningsydelser kan vi hjælpe dig med at optimere dine byggesystemer.
  • Bæredygtighedsrådgivning: Miljøledelse er en kontinuerlig proces og måde at arbejde på, og vi kan hjælpe dig med at lykkes med det. Vi kombinerer de forskellige aspekter af ejendomsvedligeholdelse og skaber en fælles retning for din ejendomsvedligeholdelse ud fra et miljømæssigt perspektiv. Vi er din partner i miljøledelse, i alt fra vurdering af den aktuelle situation, til målsætninger, udformning og implementering af strategi, rapportering og løbende udvikling af driftsmodellen.
 

 

Vil du vide mere?

Kontakt os

 

Relaterede ydelser

Ingen resultater

Sådan har vi hjulpet kunder