Vores fremtid har en historie

Vores virksomhed er ung, men vi har allerede en lang historie og masser af værdifuld kompetence. Caverion blev etableret ved en fusion af Building Services og Industrial Services-virksomheder fra YIT Group i juni 2013.

Vi har en lang arv med rødder i mange forskellige lande. Som en del af YIT går vores rødder tilbage til 1912 i Finland. I nogle divisioner går rødderne fra senere integrerede virksomheder tilbage til det 19. århundrede.

Gennem organisk vækst og flere fusioner og opkøb udviklede vi os til at blive det Caverion, vi er i dag. Og denne rejse fortsætter med flere akkvisitioner i nyere tid som Maintpartner, Huurre og Pelsu, for blot at nævne nogle. Mens vi oprindeligt kun byggede vandforsyningsanlæg, designer, bygger, driver og vedligeholder vi i dag brugervenlige og energieffektive løsninger til bygninger, infrastrukturer og industrianlæg - med mange langsigtede kundeforhold, der allerede har bestået i årtier.

Vi fortsætter med at opbygge og forny Caverion for at forblive i toppen hele tiden med nyt talent, smarte teknologier og kommercielle modeller, der lever op til og forudser kundernes skiftende krav.