Optimal ventilation og aircondition øger folks trivsel og produktivitet

Talrige parametre påvirker en virksomheds produktivitet. Arbejdsmiljøet har bestemt indflydelse og…

Talrige parametre påvirker en virksomheds produktivitet. Arbejdsmiljøet har bestemt indflydelse og ikke mindst indendørs forhold som luftkvalitet, belysning og temperatur.

Derfor er effektiv ventilations- og klimaanlægsteknologi og et behageligt indeklima sammen med varme- og sanitetsteknologi vigtige for moderne bygningsydelser.

 
 

Vælg den rigtige ventilation og klimateknologi til din ejendom

For at opnå optimale indendørs forhold skal du vælge den teknologi, der passer bedst til din ejendoms behov ved at tage højde for, hvor mange mennesker, der bruger pladsen og hvornår. Et korrekt justeret klimaanlæg skaber det rigtige indeklima for øget trivsel og højere produktivitet på arbejdspladsen.

Som bygningsejer er målet at undgå uventede, dyre reparationer samt lange forsinkelser for at finde den rigtige kontakt til at løse eventuelle problemer. Heldigvis kan alle disse krav kombineres i et smart og individuelt tilpasset ventilationssystem.

Med det rigtige valg kan du også reducere langsigtede omkostninger, da tilpassede installationer har en højere arbejdseffektivitet og kræver mindre vedligeholdelse.

Hvad er den optimale ventilationsløsning til dine behov?

Vores dygtige fagfolk kan hjælpe dig med at beregne den optimale løsning til din ejendom, installere ventilations- og klimaanlæg og vedligeholde dem. Det rigtige valg for dig kan være en standard HVAC-løsning, eller måske har du brug for en branchespecifik avanceret løsning.

Passer din ejendom ind i en af kategorierne nedenfor? Kontakt os for detaljerede referencer til lignende ventilations- og klimaanlægsprojekter.

 • Kontorbygninger
 • Hoteller
 • Butikscentre
 • Skoler og universiteter
 • Lufthavne
 • Event- og messehaller
 • Idrætshaller
 • Hospitaler
 • Laboratorier
 • Renrum (Cleanroom)
 • Industrielle miljøer og produktionsanlæg

Enestående support til din bygning

Ventilation og aircondition er ekstremt vigtige elementer i din bygning. Tilslut din bygning til vores 24/7 remote center, hvor dygtige teknikere overvåger, tester og justerer indstillingerne for din ventilation og al anden bygningsteknologi. Dette muliggør hurtig reaktion på eventuelle funktionsfejl samt energieffektivitet.

Remote centeret arbejder tæt sammen med vores call center personale, som registrerer servicehenvendelser. Dette giver os mulighed for at reagere på dine behov 24/7.

Lovkravene bliver stadig strengere; nogle gange er der brug for hurtige ændringer såvel som langsigtet planlægning af forbedringsforanstaltninger. Som planlægger eller bygningsoperatør er vi din sparringpartner for at sikre, at du opfylder disse behov på den bedste måde. Kontakt os, så finder vi den bedste ventilations- og klimaanlægsløsning til dine individuelle behov og mål.

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Vil du vide mere?

Kontakt os