ServiFlex gør din ejendoms tekniske vedligeholdelse mere effektiv og gennemsigtig

Som ejendomsejer eller daglig driftsleder af ejendom er du nødt til at have styr på store mængder af dokumentation, der sikrer, at alt bestilt service og vedligeholdelse bliver udført og er dokumenteret til myndigheder. Samtidig skal du opretholde anlæggets værdi og sikkerhed ved fornuftig drift og vedligeholdelse.

Med en lang række bygningsteknologier i en ejendom kan dette let blive overvældende og tidskrævende. Det er her, ServiFlex kommer ind i billedet.  

Opnå problemfri drift og forenklet dokumentation med ServiFlex

ServiFlex hjælper dig med at administrere vedligehold af dit anlægs tekniske udstyr og installationer, reducerer behovet for at kommunikere med forskellige leverandører, og gør din vedligeholdelse forudsigelig og omkostningseffektiv. Samtidig sørger ServiFlex for, at al nødvendig dokumentation for service og bygningsteknologi holdes under kontrol.
ServiFlex er et modulært servicekoncept, der kan tilpasses din bygnings behov. Du kan bruge det til at vedligeholde et enkelt system eller en komplet teknisk infrastruktur for en eller flere ejendomme – ServiFlex passer til alle scenarier.

Effektiv behovsbaseret service der skaleres alt efter dine skiftende behov

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med ServiFlex. Vi gennemgår dine krav, forbereder Serviflex aftale og ved slutningen af mødet modtager du et komplet tilbud. Aftalen kan til enhver tid skaleres op og inkludere flere systemer, bygninger eller forskellige tjenester, såsom lovpligtigt eftersyn, reparation osv.

Med en ServiFlex aftale opnår du:

  • 100% dækning for alle lovpligtige ydelser
  • Forudsigelige omkostninger til teknisk vedligehold
  • Reducering af nedetid og unødvendige servicebesøg med forebyggende vedligehold
  • Ét kontaktpunkt til alle dine henvendelser – en kontakt, en aftale
  • Adgang til dokumentation og servicekalender via Caverions kundeportal SmartView

Smart service og bedre bygninger med ServiFlex

Spild ikke tid på at jonglere med flere forskellige leverandører, på at gætte dit vedligeholdelsesbudget og lede rundt i forskellige mapper efter dokumentation. Tilmeld dig ServiFlex – den smarte service, der gør din bygning bedre.

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Vil du vide mere?

Kontakt os