Smart teknisk vedligehold optimerer værdien af din ejendom

 
Effektivitet og brugeroplevelse topper, når alle byggeteknologier fungerer i samspil med hinanden,…

Effektivitet og brugeroplevelse topper, når alle byggeteknologier fungerer i samspil med hinanden, og digitale ydelser understøtter et miljø med brugeren i centrum. For at sikre og opretholde dette har dine ejendomme brug for en datedrevet og proaktiv vedligeholdelsesplan.

 

Få ro i sindet ved hjælp af smart bygningsvedligeholdelse

Hvis driftsmiljøet omkring en bygning fungerer korrekt, øges både produktiviteten og komforten hos slutbrugeren. Forretningskontinuitet sikres med smarte løsninger med høj forudsigelighed og driftssikkerhed.

Smart teknisk vedligehold er proaktivt, forudsigeligt og helhedsorienteret og betyder for dig:

  • At du, som slutbruger, kan fokusere på din kerneforretning
  • At du får hjælp til at forudse og reducere driftsomkostninger samt forbedre planlagt vedligehold
  • At behovet for dyre nedlukninger minimeres

Bæredygtighed og omkostningsbesparelser gennem fjernstyring og automatiserede processer

Ved brug af automatiseret og fjernstyret ledelsesteknologi kan du opnå markante energibesparelser for din bygning såvel som bedre omkostningsstyring og kvalitetskontrol. Din tekniske facility management vil blive omkostningseffektiv, fleksibel og transparent. Brugere af dine bygninger vil drage fordel af optimale indendørsforhold, hvilket har vist sig at forbedre både trivsel og produktivitet markant.

Dine bygninger vil blive forbundet til Caverions Remote Centre, hvorfra operatører eksternt kan løse dine bygningers eventuelle problemer. Når din ejendom er forbundet med vores Remote Centre, vil vores eksperter ikke kun håndtere mulige fejl eksternt men også evaluere på, hvad der kan laves om for at forebygge fejl i fremtiden.

Derudover kan du drage nytte af vores dybdegående ekspertise inden for dataanalyse og dataudnyttelse fra forskellige kilder.

Skræddersyede tekniske opgraderinger opretholder værdien af dit anlæg

Ved at vedligeholde dine ejendomme gennem hele livscyklussen sikrer du, at værdien forbliver høj, da bygningen forsætter med at være sikker og energieffektiv. Baseret på nye eller kommende lovkrav og den seneste tekniske udvikling, anbefaler vi proaktivt skræddersyede opgraderinger og moderniseringer.

Vi hjælper dig med at finde de optimale teknologier og løsninger til dine behov fra en bred vifte af muligheder. Vi sørger for, at alle regler følges og reducerer dermed din risiko. Fra os modtager du vedligeholdsydelser med dyb ekspertise via modulære kontrakt- og servicemodeller.

Teknisk Vedligehold er det samlede grundlag for levering af vores bæredygtige livscyklusløsninger.

 

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Ønsker du at vide mere?
Bed om et tilbud eller mere information fra os

 

Kontaktpersoner

 
Bent Ole Jonsen

Salgsdirektør