Remote Center - omkostningseffektiv kontrol og overvågning af dine bygninger

over 90%
af alle alarmer kan
håndteres eksternt

-60%
omkostningsreduktion for
teknisk vedligeholdelse

over 10.000 ejendomme
overvåges digitalt

 
 

Forbedre omkostningseffektiviteten og svartid med ekstern fjernovervågning og kontrol

Vidste du, at over 90% af alle Building Management system alarmer ikke kræver besøg på stedet? På samme tid kan det medføre alvorlige skader at lade alarmerne være ukontrollerede. Denne uoverensstemmelse kan løses med en forbindelse til et Remote Center.

Remote Center Service gavner din smarte bygning på mange måder:

  1. Reager hurtigt og juster tekniske systemer med det samme.
  2. Juster indstillinger for et optimalt indeklima og høj driftssikkerhed
  3. Skalerbar løsning, som kan tilpasses dine behov og mængden af ejendomme
  4. Effektiv alarmrapportering og benchmarking af bygninger
  5. Registrer, analyser og håndter alarmer eksternt
  6. Spar op til 60% i vedligeholdelsesomkostninger og reducer energiomkostninger
  7. Find de optimale indstillinger for din ejendom ved at benchmarke dem op imod de tusindvis af bygninger som i forvejen er overvåget af Caverions remote centre

Reducér din ejendoms driftsomkostninger med remote service og digitale løsninger

Read more about the effects of EPBD 

Med remote service kan du spare betydelige beløb ved at minimere dyre besøg på stedet. Derudover, kan vi fra vores remote centre sætte din ejendom op til at drifte energieffektivt, overvåge driften og håndtere mange andre situationer uden forsinkelse.

Vores remote centre driver tusindvis af ejendomme og leverer ekspertydelser i tæt samarbejde med f.eks. eksperter inden for energiudnyttelse. På den måde, kan vi lokalisere afvigelser og energiforbedringer, som ellers kun opdages gennem langvarig overvågning.

Ved fjernovervågning og kontrol kan du øjeblikkeligt reagere på eventuelle uregelmæssigheder ved din bygnings ydeevne. I de fleste tilfælde kan problemer løses eksternt. På den måde kan du opnå omkostningsbesparelser, reducere risiko for udstyrsfejl og opretholde optimale forhold. Remote teamet understøtter dig også i spørgsmål vedrørende bygningsteknologi, uanset hvem der har produceret udstyret eller automatiseringen.

Caverion SmartView er en platform til rapportering og visualisering af vigtige informationer om dine ejendomme. Du kan eksternt se ydeevnen i realtid for dine ejendomme og indsamle historisk data til at understøtte investeringsbeslutninger. De opdaterede oplysninger fra Caverion SmartView hjælper dig med at øge slutbrugertilfredshed, opretholde omkostningseffektive og moderne faciliteter og reducerer den samlede CO2 belastning for dine ejendomme.

Overvåg og håndter dine kølesystemer med et unikt, globalt remote center

Fra vores remote centre kan vi også overvåge og kontrollere køling, herunder temperaturkontrol, alarmstyring og energieffektivitet. Det hjælper med at sikre, at dine varer og medarbejdere kan nyde godt af optimalt indeklima 24/7, samtidig med at dine energiomkostninger reduceres.

Det smarte iTOP køleautomationssystem, der benyttes for vores køle- og varmeproduktionsløsninger, gør de samme data tilgængeligt for både dig, serviceteknikerne og eksperterne i remote centrene. Ved hjælp af iTOP kan vores eksperter finde ud af præcis, hvad der er sket på pladsen, og hvad der skete før en eventuel fejlsituation.

At vide, at din bygning er fjernstyret og kontrolleret eksternt af eksperter 24/7, giver dig den sindsro, du har brug for, for at kunne fokusere på dine forretningsopgaver.

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

Ingen resultater

 

Vil du vide mere?

Kontakt os