Pålidelig Life Cycle Management

lifecycle-management-and-public-privata-partnership.jpg
 

Styres, drives og vedligeholdes dine ejendomme med langsigtet værdi i tankerne? For at øge den langsigtede værdi skal design, konstruktion, vedligeholdelse og modernisering ses i et livscyklusperspektiv. At finde synergier mellem disse faser kan spare dig for op til 30% i de samlede ejeromkostninger.

Life Cycle Management fokuserer på at undgå større skader med kontinuerlig, forebyggende vedligeholdelse. Denne tilgang forbedrer pålidelighed og gennemsigtighed, da uventet nedetid og omkostninger reduceres. Ved at overlade styringen af bygningen til en ekspertpartner, kan du koncentrere dig om din kerneforretning.

Smart bygningsstyring sparer penge og forbedrer brugeroplevelsen

Caverion tager det fulde ledelsesansvar for planlægning og vedligeholdelse af dine ejendomme og deres bygningstjenester og -systemer. Vi garanterer pålidelig funktionalitet, høj energieffektivitet og et sundt indeklima for ejendommen i hele kontraktperioden, op til 25 år. Et enkelt kontaktpunkt håndterer alle dine bygningsmæssige forhold, behov og rapporter.

Vi har over 20 års erfaring med at designe, implementere og vedligeholde ejendomme. Vi bruger smart teknologi og digitale løsninger til løbende at optimere bygningens ydeevne. Dette medvirker til, at faciliteterne fungerer optimalt, mens de bevarer eller endda øger deres værdi.

Bygningsbrugere er kernen i vores Life Cycle Management. Vi sikrer, at kundeoplevelsen forstærkes af smarte tjenester, optimalt indeklima og brugercentreret miljø.

Synlighed muliggør langsigtede prognoser

Planlægning af en bygnings livscyklus i begyndelsen af et byggeprojekt giver indsigt i ejendommens fremtidige driftsomkostninger. Præcise estimater giver dig mulighed for at planlægge din langsigtede ejendomsadministration i stedet for at skulle reagere på pludselige vedligeholdelses- og investeringsbehov.

Offentlig - privat partnerskab synliggør langsigtede omkostninger

Finansiering af dit byggeprojekt ved hjælp af en offentlig-privat partnerskab (OPP) kontraktmodel reducerer dine risici og giver dig mulighed for at fokusere på din organisations kerneopgaver. Caverion er en pålidelig og erfaren partner, der tilbyder OPP med branchens førende funktioner. Vi leverer alle væsentlige dele fra design til styring af forhold og tilgængelighed i henhold til dine krav. Vi har opnået gode resultater i forbindelse med udførelsen af OPP-projekter i forskellige kundesegmenter fra sundhedspleje til uddannelse.

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Vil du vide mere?

Kontakt os