Design & Build garanterer pålidelige projektresultater

Opnå korrekte resultater med en end-to-end bygningsteknologipartner

Hvordan sikrer du, at dit bygningsdesign bliver forvandlet til et energibesparende og…

Hvordan sikrer du, at dit bygningsdesign bliver forvandlet til et energibesparende og omkostningseffektivt anlæg? Og samtidig sikrer et behageligt og sikkert miljø til fremtidige brugere? Svaret er at designe og bygge dit projekt ud fra en livscyklustilgang.

 

Design din bygning med den samlede livscyklus i tankerne

Ved en livscyklustilgang optimeres design- og investeringsbeslutninger baseret på de samlede livscyklusomkostninger (TLCO) for din bygning. Ved at tage smarte beslutninger og bruge moderne digitale løsninger kan du spare op mod 30 % på dine energi- og vedligeholdelsesomkostninger.

Design Management reducerer dine risici

For at kunne garantere så betydelige besparelser uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen, er ekspertise i design management et krav. Design management betyder, at din design- og byggepartner tager ansvar for koordinering, analyse og test af designet, herunder stakeholder management gennem hele designprocessen – med bygningen men også drifts- og vedligeholdsfasen i tankerne.

Caverions design management reducerer dine risici. Vi sikrer overholdelse af regler og understøtter projektudførelse på en pålidelig og konsekvent måde.

Reducer risici og omkostninger ved at kombinere design og levering

Hvorfor involvere dig med din leveringspartner allerede i planlægnings- og designfasen af dit projekt? Tidligt samarbejde fører til kortere leveringstid, øget effektivitet i den endelig projektlevering og en glidende kommunikation gennem hele projektet. Det minimerer også behovet for replanlægning i senere projektfaser.

Vores ekspertkonsulenter hjælper dig med at planlægge dine fremtidige bygninger og anlæg ud fra et bæredygtigheds-og digitaliseringsperspektiv med de nyeste lovgivninger i overvejelserne. Med ekspertise inden for alle tekniske discipliner og industrisegmenter og vores egne smarte teknologier og digitale løsninger kan vi designe den optimale løsning til dine behov.

Design & Build ydelser til alle projektfaser

Conceptual Design udforsker løsninger og resultater

Conceptual design er første fase i vores Design & Build ydelse. Det begynder med en grundig analyse af dine behov og ønskede resultater. Når resultaterne er klar, evaluerer vi alternative løsninger, udvikler systemspecifikationer og udarbejder en projektplan med investeringsprognose. Vi kan også lave en fremskrivning af de samlede livscyklusomkostninger. Resultatet er et dokument, der styrer al fremtidig udvikling.
 
Inddrag Caverion i konceptfasen for at maksimere funktionalitet og resultater samt minimere de samlede omkostninger for dit projekt og din bygnings livscyklus. Med livscyklusomkostninger (LCC) og totalomkostninger (TCO) i tankerne giver konceptuelt design dig og os mulighed for at ændre retning (hvis nødvendigt) uden at påvirke projektleveringsplaner.


Basic Design definerer projektkonfigurationen

Basic design-fasen (også kendt som system eller high-level design) inkluderer definition af den samlede systemkonfiguration, projektkonfigurationen og oprettelse af den nødvendige ydeevnespecifikation. Med andre ord, de generelle rammer for dit projekt.

Detailed Design

I denne vigtige fase, omdannes tidligere besluttede mål og ønskede resultater til eksekverbare leverings- og installationsplaner.
 
Vi giver dig en detaljeret specifikation for hvert system og beskriver grundigt de respektive grænseflader og funktioner. Designet indeholder nøgleelementer såsom detaljerede funktioner i automationssystemet og dets systemforbindelser. Dette design fungerer som grundlag for implementeringsfasen.

Ekspertise inden for bygningseksekvering sikrer den rigtige realisering af det detaljerede design

Når designet er administreret og eksekveret korrekt, afhænger projektsucces af ekspertisen hos de tekniske installatører. Selve installation kan foretages af Caverion, men ikke nødvendigvis.

Vores erfaring med projektledelse og teknisk installation vil sikre, at byggefasen og projektoverdragelsen udføres på den mest professionelle måde, og at den lever op til alle tekniske krav..

Det næste skridt efter Design & Build?

Ekspertrådgivning bør ikke stoppe efter projektfasen. Vi kan fortsætte med at støtte dig gennem hele bygningen og industrianlæggets livscyklus. Brugernes krav ændres og teknologi forbedres løbende. Derfor planlægger vi fleksibelt. Fleksible planer giver plads til opgraderinger og modernisering af tekniske systemer, så driften altid fungerer så effektivt og pålideligt som muligt. Dette garanterer optimale omgivelser for dine kunder og slutbrugere af dine ejendomme.

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Vil du vide mere?

Kontakt os