Revolutionér kølingen af din ejendom ved hjælp af et CO2 køleanlæg

Køling spiller en massiv rolle i bygningers energiforbrug. F.eks. udgør det 50% af det samlede…

Køling spiller en massiv rolle i bygningers energiforbrug. F.eks. udgør det 50% af det samlede energiforbrug i supermarkeder.

 

Udskift konventionelle og miljøskadelige kølemidler

Udover energiforbruget, kan køling også have en negativ indflydelse på CO2 udledningen. F.eks., svarer det at frigive 1 kg af det konventionelle kølemiddel R404 til at frigive 4000 kg kuldioxid.

Det er derfor, EU’s F-gas reglement allerede begrænser brugen af disse konventionelle kølemidler og helt vil forbyde dem i 2030.

Bæredygtige køleanlæg bruger CO2 som kølemiddel. Brug af kuldioxid som kølemiddel begrænser miljøpåvirkningen og reducerer din bygnings energiforbrug drastisk. Udover at være et effektivt og bæredygtigt kølemiddel, producerer CO2-køleanlæg også varme, der f.eks. kan benyttes til opvarmning af bygningen.

Vælg et smart CO2 køleanlæg og øg sikkerheden og energieffektiviteten

Investeringer i at modernisere dit køleanlæg hjælper dig med at nå dine forretnings- og bæredygtighedsmål. Vi tilbyder miljøvenlige, omkostningseffektive og skalerbare køleløsninger.

Administrer både køling og opvarmning via Caverions energicentre

Caverions energicentre bruger miljøvenlige og bæredygtige kølemidler, såsom CO2. Det er en helhedsorienteret løsning til både køling og opvarmning af ejendom med mindst mulig brug af elektrisk kraft.

Caverions energicentre gør det muligt for en bygning at blive selvforsynende inden for energi – da brug af fjernvarme bliver overflødiggjort. Alternativt, kan energicentret overføre overskydende varme, der er genereret af systemet, til fjernvarmenettet.

Refrigeration-is-efficient-safe-and-sustainable.jpg
icerink-CO2-refrigeration-is-energy-efficient-safe-and-sustainable.jpg

Automatiser din kølestyring med Caverion Huurre iTOP

The Caverion Huurre iTOP er en køleautomatiseringsløsning og en integreret del af Caverion energicentre. Løsningen er forbundet med Caverion’s Building Management System og reducerer dine driftsomkostninger ved konstant at optimere energicentrets ydeevne.

Den forudsigende analyse sparer dig penge på vedligehold ved at minimere dyre ad hoc reparationer. Vores unikke Servicecenter, der er åbent 24/7, hjælper dig med at håndtere kølerelaterede alarmer omkostningseffektivt.

 

De vigtigste fordele ved at skifte til et bæredygtigt CO2 køleanlæg:

  • Væsentlig forbedring af energieffektivitet, hvilket resulterer i lavere driftsomkostninger
  • Besparelser på vedligehold takket være forudsigende analyser
  • Positiv indvirkning på bæredygtighedsmål
  • Overholdelse af gældende og fremtidig lovgivning

Det er nu, du har chancen for at træffe beslutninger, der går i retning af et kulstoffrit samfund. Kontakt os, så hjælper vi dig med at reducere CO2 fodaftrykket for dit køleanlæg drastisk.

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Vil du vide mere?

Kontakt os