Facility Management

Det handler om at sikre en sund og dynamisk bygning, og ikke mindst en sund arbejdsplads. Caverion er den rette partner for jer, uanset om det drejer sig om en kontor-/administrationsbygning, eller om I driver en af Danmarks største produktionsvirksomheder. 

 

Facility Management sikrer effektiv drift og vedligeholdelse 

Effektiv drift og vedlgeholdelse giver ro i sindet. Vedligeholdelsesydelser er nøglen til at bevare værden af jeres ejendom, samt holde produktionen kørende på jeres industri. Det reducerer nedetid forårsaget af udstyrsfejl, så forretnings- og produktionskontinuitet er sikret.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig i vores brochure.  

Download Facility Management Brochure

Eksperter til jeres bygninger og faciliteter

Med langsigtet planlægning og regelmæssig opfølgning på drift og vedligeholdelse garanterer vi:

  •  Transparente og forudsigelige omkostninger
  •  Energibesparelser
  •  Minimale driftsafbrydelser og hurtigst mulige svartider
  •  Optimal ejendomsværdi gennem hele livscyklussen
  •  Forbedret brugertilfredshed
  •  Ekspertrådgivning på stedet

Caverion har forpligtet sig til disse resultater i over 30.000 ejendomme, som vi i øjeblikket opererer i. Vores erfarne og dedikerede facility managers tager ansvar for at vedligeholde og udvikle værdien af dine bygninger gennem effektiv driftsledelse og systematisk langsigtet planlægning. Projektledere, indkøbschefer og eksperter inden for bæredygtighed understøtter processen for at sikre omfattende Facility Management.

Vores eksperter håndterer alle krævende facility management ydelser, såsom teknisk vedligeholdelse af alle tekniske byggeteknologier, skræddersyede opgraderinger og moderniseringer, digitale ydelser og løsninger samt smarte teknologier. Vores energieksperter vil proaktivt komme med anbefalinger til, hvordan du løbende kan forbedre energieffektiviteten i dine faciliteter. Tusindvis af ejendomme er forbundet til vores remote centre, som kan håndtere over 90% af alle bygningsalarmer.

Til andre ikke-tekniske områder ansætter vi professionelle underleverandører, men du vil stadig kun have Caverion som kontakt. Vores facility management service leveres med komplet og KPI-fokuseret rapportering, hvor vi tilpasser rapporteringen, så den opfylder dine behov. 

 

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Vil du vide mere?

Kontakt os