Ekspert Facility Management forbedrer dine bygningers drift

Størstedelen af en ejendoms omkostninger og emissioner opstår i driftsfasen. At holde…

Størstedelen af en ejendoms omkostninger og emissioner opstår i driftsfasen. At holde driftsomkostningerne på et minimum uden at gå på kompromis med bygningens slutbrugeroplevelse er nøglen til at optimere værdien af din ejendom. 

 

Oprethold gode brugeroplevelser

Et velfungerende miljø med optimalt indeklima og minimalt energiforbrug er det, de fleste bygningsbrugere leder efter. Din bygnings drift skal også fungere uafbrudt til enhver tid for at sikre forretningskontinuitet. Fra en ejers perspektiv, ønsker du at undgå uventede, dyre reparationer og lange forsinkelser med at finde det rigtige firma til at løse eventuelle problemer.

Vores store erfaring med Facility Management sikrer effektiv drift

Med langsigtet planlægning og regelmæssig opfølgning på drift og vedligeholdelse garanterer vi:

  • transparente og forudsigelige omkostninger
  • energibesparelser
  • minimale driftsafbrydelser og hurtigst mulige svartider
  • optimal ejendomsværdi gennem hele livscyklussen
  • forbedret brugertilfredshed
  • ekspertrådgivning på stedet.

Caverion har forpligtet sig til disse resultater i over 30.000 ejendomme, som vi i øjeblikket opererer i. Vores erfarne og dedikerede facility managers tager ansvar for at vedligeholde og udvikle værdien af dine bygninger gennem effektiv driftsledelse og systematisk langsigtet planlægning. Projektledere, indkøbschefer og eksperter inden for bæredygtighed understøtter processen for at sikre omfattende Facility Management.

Vores eksperter håndterer alle krævende facility management ydelser så som teknisk vedligeholdelse af alle tekniske byggeteknologier, skræddersyede opgraderinger og moderniseringer, digitale ydelser og løsninger samt smarte teknologier. Vores energieksperter vil proaktivt komme med anbefalinger til, hvordan du løbende kan forbedre energieffektiviteten i dine faciliteter. Tusindvis af ejendomme er forbundet til vores remote centre, som kan håndtere over 90% af alle bygningsalarmer.

Til andre ikke-tekniske områder ansætter vi professionelle ekspert underleverandører, men du vil stadig nyde den lethed, det er at have et enkelt kontaktpunkt.

Vores facility management service leveres med komplet og KPI-fokuseret rapportering, hvor vi tilpasser rapporteringen, så den opfylder dine behov

 

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

Vil du vide mere?

Kontakt os