Drift af kraftværker og vedligeholdelsespartnerskab til optimeret energiproduktion

At holde kraftværker og energidistribution driftssikkert og effektivt, mens man reducerer…

At holde kraftværker og energidistribution driftssikkert og effektivt, mens man reducerer emissioner, er en af de største udfordringer i den moderne energisektor. En holistisk drifts- og vedligeholdelsespartner kan forbedre produktionseffektiviteten og værdien af dine aktiver betydeligt.

 
 

Forøg driftssikkerhed, sikkerhed og bæredygtighed med et drifts- og vedligeholdelsespartnerskab

Da nedetid ikke er en mulighed i energiproduktion og -distribution, er det afgørende at opretholde høj produktionskontinuitet. For at opnå maksimal driftssikkerhed og samtidig øge sikkerheden og bæredygtigheden er der brug for en omfattende serviceløsning til drift og vedligeholdelse af de forskellige systemer og udstyr på kraftværket.

Som erfaren partner kan vi hjælpe dig med at nå dine strategiske mål. Banebrydende digital teknologi og informationsanalyse reducerer nedetid og har en direkte indvirkning på anlæggets effektivitet, mens en velplanlagt organisation sikrer din succes med at opfylde krav i miljømæssige- og sikkerhedsforskrifter.

Optimer produktion og distribution

Vi er en erfaren O&M-partner, der altid finder en skræddersyet løsning til optimering af din energiproduktion og -distribution. Vi vedligeholder og driver blandt andet distributionsnet for energinet.dk og er en af de førende leverandører af højspændingsanlæg. Vores store knowhow og erfaring rækker fra drift og vedligeholdelse af forbrugsstyring til el- og varmeproduktionsenheder.

Moderne digitale tjenester, der konstant udvikles, vil gøre din drift forudsigelig. Din organisation høster fordelene ved procesdata i realtid, analyse og automatiserede retningslinjer, som øger driftssikkerheden, effektiviteten, arbejdssikkerheden og bæredygtigheden af din energiproduktion.

Med Caverion kan du fokusere på din egen kerneforretning med ro i sindet. Kontakt os, så hjælper vi dig med at vedligeholde og udvikle værdien af dine kraftværksaktiver og distributionsnetværket

 

Vil du vide mere?

Kontakt os

 

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder