El – find det optimale system til dine behov

Mængden af elektrisk udstyr og elektriske systemer øges konstant, og vi bliver stadig mere afhængige…

Mængden af elektrisk udstyr og elektriske systemer øges konstant, og vi bliver stadig mere afhængige af det. Hvem kunne ikke tænke sig et automatiseret, energibesparende og pålideligt el-system, der kan tilpasse sig til skiftende situationer og behov?

 

Et veldesignet og professionelt installeret el-system:

  • øger din bygnings eller industrianlægs performance
  • giver optimal pladsudnyttelse og øget sikkerhed
  • har lave driftsomkostninger og er nemt at vedligeholde
  • er bæredygtigt og har lang levetid
  • øger produktiviteten og giver gode forretningsmuligheder

Et individuelt set up til lige netop din bygning eller industrianlæg

For at kunne vælge det rette elektricitets-set up til din bygning eller anlæg, er det vigtigt at overveje brugssituationen. F.eks. har industrielle højspændingsanlæg, datacentre og nødstrømsanlæg til hospitaler vidt forskellige behov. Vi hjælper dig med at vælge den optimale løsning baseret på dine unikke behov.

Bred faglig viden, der gør det muligt at udfylde alle dine el-behov

 

Udnyt solenergi og andre vedvarende energikilder

Solcelleanlæg gør det muligt for dig at generere din egen strøm. Det kræver en investering men reducerer til gengæld mængden af den energi, du har brug for at købe fra forsyningsnettet, dine samlede energiomkostninger og CO2 belastning.

Derudover kan varmepumper hjælpe med at nedbringe dine energiomkostninger og CO2 belastning. De to typer af varmepumpe, luft-til-luft og jordvarme, tager varme fra luft eller jorden uden for din bygning og gør den egnet til brug inde.

Electricity solutions for safer and more efficient properties.jpg
Charging station Electricity solutions for safer and more efficient properties.jpg

Installér ladestationer til el-biler

Installation og vedligeholdelse af ladestationer kræver omfattende teknisk ekspertise og erfaring. Vi hjælper dig med hele processen – læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med ladestationer til el-biler.

Vælg den optimale belysning til alle slags øjeblikke

Lysstyrke og lysets farve har stor indflydelse på den endelige brugeroplevelse i en bygning. Derfor er det vigtigt at vælge den optimale belysningsteknologi i alle rum, da dette direkte påvirker brugertilfreds-heden og øger sikkerheden i din ejendom.

Undgå strømsvigt med et UPS-system

I tilfælde af at der registreres et problem med hovedstrømforsyningen, skifter UPS (Uninterruptible Power Supply) systemet over til et batteridrevet backupsystem. På den måde undgår du strømsvigt. UPS systemer sikrer uafbrudt strømforsyning til kritisk infrastruktur såsom datacentre, hospitaler, kraftværker og industrianlæg. Vi hjælper dig med at vælge den bedste teknologi samt at designe, implementere og vedligeholde dit UPS-system.

Opnå effektive og sikre el-systemer på din industrigrund

På grund af processernes kompleksitet og høje sikkerhedskrav kræver proceselektrificering og instrumentering til industri både specialistviden og erfaring. Derudover er det vigtigt med ekspertise inden for forebyggelse af følgeskader, som forhindrer yderligere skader og minimerer nedetid i produktionen i tilfælde af afbrydelser. Vi hjælper med at designe, implementere og vedligeholde effektive og sikre el-systemer på din industrigrund.

Sikre dit skib med professionelt installerede el-systemer

De komplekse elektriske systemer på moderne skibe kræver dyb brancheekspertise. Takket være mange års viden og erfaring kan vores specialiserede team hjælpe dig med at designe og implementere det rette el-system på dit skib.

Exceptionel support til din bygning: Tæt samarbejde mellem vores fjern-og call centre

Remote Centre and Call Centre work in close cooperation.jpg

Hvorfor vælge Caverion som partner til dit el-projekt? Vores eksperter kan bidrage i alle faser af projektet, hvad end der er tale om design-, installations- eller vedligeholdelsesfasen. På den måde sikres god og effektiv kommunikation gennem hele projektet, og du slipper for at skulle kommunikere frem og tilbage med forskellige leverandører.

I planlægningsfasen hjælper vi med at udvælge moderne og holdbare materialer af høj kvalitet, der er energieffektive gennem hele livscyklussen. Vores velkvalificerede installationseksperter har alle de nødvendige licenser, certificeringer og kvalifikationer, der kræves for at levere et professionelt stykke arbejde af høj kvalitet. I vedligeholdelsesfasen kan din bygning blive tilkoblet Caverions remote center, hvor højtkvalificerede teknikere overvåger dit bygningssystem døgnet rundt, kører eksterne test og justerer processer. Vores medarbejdere i remote centeret arbejder tæt sammen med vores call-center personale, der tager imod dine henvendelser.

Har du brug for en pålidelig partner til at gennemføre dit el-projekt? Kontakt os, og lad os sammen finde den optimale løsning for dig.

 

 

Vil du vide mere?

Kontakt os

 

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder