Reducer energiomkostninger og udledninger fra dine ejendomme med solcelleanlæg

Investorer, lejere, bygningsbrugere og regulatorer kræver i stigende grad mere bæredygtige bygninger. En hurtig måde at reducere CO2 udledningen på er at gå over til vedvarende energikilder såsom solenergi.

 

Få grøn strøm og skift over imod en selvforsynende og bæredygtig bygning


Solcellepaneler gør det muligt for dig at generere din egen strøm. De kræver en investering men reducerer til gengæld mængden af energi, du behøver at købe fra forsyningsnettet, dine samlede energiomkostninger og CO2 belastning. Derudover kan du endda også opnå fortjeneste ved at sælge din overskydende energi tilbage til forsyningsnettet.

Sådan kommer du i gang med solenergi: en modulær løsning til din ejendom

Vores eksperter vil hjælpe dig med at finde den optimale opsætning for dine ejendomme. Dette inkluderer dimensionering af solenergiløsningerne til dine specifikke behov med fokus på systemets omkostningseffektivitet i hele livscyklussen.

Vi hjælper også med at foreslå anbefalede integrationer med andre elementer såsom Building Management System (BMS).

Solcellepaneler er til gavn for alle slags anlæg og bygninger, og deres brugssituationer spænder fra offentlige bygninger og forretningslokaler til landbrug. De kan installeres med stor fleksibilitet på tagområder, vægge og endda carporte. Solcelleelektricitet er særligt effektivt for store anlæg, såsom industrianlæg, der er i stand til at rumme store solcellesystemer og har et betydeligt elforbrug.  

Caverion i Danmark er specialiseret i installation og drift af store solcelleparker (Solar Power Plants) og har deltaget i opførelsen af flere af Danmarks største anlæg. Vores specialer inden for dette område er højspændingsinfrastruktur, fiberløsninger og overvågning.

Kontakt os for et konkret forslag om den ideelle opsætnings- og vedligeholdelsesmodel til din specifikke situation.

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

Vil du vide mere?

Kontakt os