Fremadrettet ejendomsadministration øger den langsigtede værdi og optimerer driftsomkostningerne

 

Din investering skal være i gode hænder. En bygning med lav ydeevne er skadelig for din forretning og spilder din tid. En veladministreret ejendom gør det til gengæld muligt for både dig og dine lejere at koncentrere al indsats omkring kerneforretningen.

Som din partner i ejendomsadministration tilbyder vi enkelt kontaktpunkt for alt, hvad angår teknisk, kommerciel og finansiel ejendomsadministration.

For at sikre den bedst mulige ydeevne på langt sigt, ser vi ikke kun på enkeltprojekter og kortsigtede mål. Dette garanterer, at slutbrugeren kan regne med en konsekvent ydelse og nyde godt af et godt indeklima – både i dag og om 10 år.

Derudover lægger vi stor vægt på at nå bæredygtighedsmål.

Veldefinerede mål er nøglen til succes

I et ejendomsadministrationspartnerskab er det vigtigt at have fælles mål. For at forstå til fulde hvad der er vigtigst for dig, bliver vi nødt til i fællesskab at definere vores individuelle strategiske, taktiske og operationelle mål og KPI’er, såsom kundetilfredshed, driftsoptimering, omkostningsstyring eller bæredygtighed.

Caverions ejendomsadministrationsteam sikrer, at dine behov er opfyldt – både under og efter levering. Projektledelse, ejendomsadministration, energi og bæredygtighed, indkøb og Facility Management er alle ydelser, vi selv leverer. Derfor er vi klar til at forpligte os i forhold til de aftalte KPI’er.

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Vil du vide mere?

Kontakt os