Øg din bygnings energieffektivitet med en energi performance kontrakt (EPC)

 

Din bygnings ydeevne hænger i høj grad sammen med dens overordnede miljøpåvirkning. Når du øger din bygnings energieffektivitet, vil det typisk også betyde en reducering i bygningens samlede CO2 udledning. En energibesparelseskontrakt (EPC)  er en risikofri måde at øge energieffektiviteten, da investeringen betales tilbage i reducerede omkostninger.

Øg energieffektiviteten med en risikofri investering

Med en energi performance kontrakt (EPC) får du en lang række energibesparende foranstaltninger med garanterede resultater stillet til rådighed. Key performance indicators er angivet i kontrakten for at sikre monetær tilbagebetaling, hvis de lovede resultater ikke nås. På den måde elimineres enhver risiko for dig som ejendomsejer.

Som din partner, har vi ansvar for at holde os inden for budget under hele aftalen og bidrage med alt, der kræves for at nå de aftalte resultater, herunder analyser, beslutninger, moderniseringer og intern opfølgning. Derudover kan vi hjælpe med at finde den helt rette finansieringsmodel for dig og bl.a. hjælpe med forskellige tilskud, støttepakker og grønne lån.

Energi performance kontrakter egner sig til stort set alle slags virksomheder og har vist sig at være nyttige for offentlige instanser såsom kommuner og andre offentlige organisationer, men også for private virksomheder i en lang række forskellige brancher. 

Optimeret energimæssig ydeevne med garanterede resultater og ingen risiko

Caverions energibesparelseskontrakter indeholder:

  1. Business case analyse
  2. Projektudførelse
  3. Garanteret forbedring af energimæssig ydeevne
  4. Konfigurationsstyring

Kontakt os, så viser vi dig, hvordan du kan reducere dit CO2 aftryk ved hjælp af en energi performance kontrakt.

 

 

 

Vil du vide mere?

Kontakt os

 

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder