Energibesparelsesprojekter hjælper med at opretholde værdien af din ejendom

Ved at implementere automatiserede og energibesparende bygningssystemer med den rette vedligeholdelsesplan kan du nedsætte din bygnings energiforbrug med op til 30 %. De betydelige besparelser ligger oftest i at optimere indstillingerne for de forskellige bygningsteknologiske systemer.

Ved en energibesparelse reduceres driftsomkostningerne for din ejendom samtidig med, at ejendomsværdien øges. Derudover er det selvfølgelig også med til at reducere CO2-emissioner og den samlede CO2 belastning.

Lave energiomkostninger og højt investeringsafkast

Hovedformålet med et energibesparelsesprojekt er at reducere energiforbruget i din ejendom. Projektet finansieres af fremtidige omkostningsbesparelser, og investeringen har typisk en tilbagebetalingstid på 3-5 år.

Konkrete handlinger, der hjælper med at spare energi og optimere processer, inkluderer bl.a.:

  • Installation af vedvarende energikilder såsom varmepumper
  • Implementering af teknologi til optimal udnyttelse af overskydende varme
  • Optimering af parametre for de tekniske bygningssystemer, f.eks. belysningsniveauer, ventilationsforhold & indendørstemperaturer.


Opnå garanterede resultater med et energibesparelsesprojekt

Et energibesparelsesprojekt kan gavne enhver ejendom. Selv i mere krævende ejendomme som f.eks. hospitaler, laboratorier og udstillingshaller, har vores energibesparelsesprojekter resulteret i betydelige omkostningsbesparelser for vores kunder. I Danmark har vores energioptimeringsprojekter i gennemsnit nedbragt bygningernes samlede energiforbrug med 15 %.

Kontakt os for at høre nærmere om fordelene ved energibesparelsesprojekter! 

 

 

Vil du vide mere?

Kontakt os

 

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder