Building Information Modelling (BIM) sikrer fuld gennemsigtighed for dit byggeprojekt

Øg effektiviteten med en digital kopi af din bygning

Et succesfuldt, sikkert og bæredygtigt byggeprojekt og dermed også investering, starter med god…

Et succesfuldt, sikkert og bæredygtigt byggeprojekt og dermed også investering, starter med god planlægning. God planlægning kan sikres ved at udskifte fysiske mapper, papirer og diagrammer med moderne dokumentationsteknologi og en digital kopi af bygningen og al dens teknologi.

Hvad er Building Information Modelling, og hvorfor har du brug for det?

I store byggeprojekter arbejder en lang række forskellige leverandører samtidigt på konstant skiftende og indbyrdes afhængige projektplaner. Dette kan let føre til uoverensstemmelser, utilfredshed og forsinkelser, og i værste tilfælde kan det lede til store omkostninger. Alt dette kan du undgå ved at bruge Building Information Modelling (BIM).

Building Information Modelling er en kombination af software og 3D-modelling, der gør det muligt at få vist en digital model af din bygning med alle dens fysiske og funktionelle egenskaber.

BIM giver dig en visuel fremstilling af din bygning, som kan bruges til at køre simuleringer, forbedre kommunikationen og opspore potentielle afvigelser og fejl på forhånd.

Hvilke fordele opnår du ved at bruge BIM i et nyt byggeprojekt?

  • Bedre kommunikation og samarbejde, der reducerer omkostninger og mindsker risici
  • Forbedret planlægning, der gør det nemmere at komme i mål med projektet
  • Gennemsigtige omkostningsestimater
  • Nøjagtig og detaljeret visualisering af byggeprojektet før konstruktion
  • Sikrere byggepladser
  • Detaljeret dokumentation til effektiv bygningsvedligeholdelse eller fremtidig ombygning

BIM danner grundlag for gode beslutninger

Med BIM er det altid muligt at se den detaljerede illustration af din bygning og dens teknologi. Dette er selvfølgelig gavnligt under selve byggeprojektet, men også for den fremtidige drift af bygningen. F.eks. kan vedligeholdelsesteamet let se, hvor det tekniske udstyr er placeret. På den måde sparer BIM tid og hjælper samtidig med at reducere risikoen for fejl under vedligeholdelse.

Vil du vide mere?

Kontakt os

 

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder