Renrumsløsninger der opfylder selv de mest krævende behov

 

Et renrum giver maksimal kontrol over mængden af f.eks. luftbårne partikler, temperatur, relativ fugtighed, luftstrømme og differenstryk. Mange industrier har brug for et kontrolleret procesmiljø til deres produktionsprocesser på grund af krav, der er fastsat i forskrifter og / eller brancheaftaler, såsom Good Manufacturing Practice, GMP. At skabe et rum, der opfylder sådanne krævende kriterier, kræver specialiserede og erfarne fagfolk.

Hvordan skaber du et certificeret renrum?

Følg denne proces med en betroet end-to-end-partner for at skabe det optimale renrum.  

  • Konceptuelt design: Det første trin i processen med at udvikle en pålidelig løsning er at analysere dine fremtidige krav for at producere et overordnet design til systemet. Erfaringerne fra den konceptuelle designproces danner grundlaget for de efterfølgende faser.
  • Grundlæggende & detaljeret design: I designfasen specificeres dine krav, og du får et tilbud på en fast pris, en tidsplan og aftale om projektets krav.
  • Nøglefærdig installation: Som din partner leverer vi den komplette installation og sikrer, at alle funktionelle krav og systemkrav til dit renrum er dokumenteret og opfyldt.
  • Kvalificerings- og valideringsproces: Kvalificeringen af systemet og udstyret er en vigtig del af valideringsprocessen og styres af EU's GMP-retningslinjer. I tilfælde af GMP-projekter kan Caverion påtage sig ansvaret for at udføre de afsluttende tests af design, installation, funktioner og resultater.

Caverion er din pålidelige renrumspartner til de udfordrende miljøer inden for elektronik, nanoteknologi, farmaceutisk fremstilling og bioteknologi

Vores store erfaring med projektledelse, design, konstruktion og installation af renrum garanterer omfattende løsninger, kvalificering og testydelser til alle scenarier.

Vores nøglefærdige løsninger er designet til at støtte dig fra den indledende designfase helt ned til kvalificering og validering. Dette garanterer, at renrummet vil opfylde din virksomheds behov i mange år fremover.

Opfyld GMP-kravene ved at vælge de rigtige produkter

Et certificeret, langtidsholdbart renrum er bygget af præcisionsbyggede produkter lavet af materialer af høj kvalitet. Valg af produkter med en lang levetid reducerer omkostningerne på lang sigt.

CleanPlus er vores omfattende sortiment af produkter til medicinalindustrien, bioteknologibranchen, hospitaler, operationsstuer og andre steder, der kræver et renrum, der er valideret i henhold til GMP og alle andre gældende renrums standarder.

CleanPlus produkter giver optimal kontrol over indeklimaet og har en bred vifte af forskellige anvendelsesmuligheder. CleanPlus-produkter overholder ligeledes de højeste standarder for hygiejnekontrol, kvalitet, fleksibilitet, holdbarhed og samlede ejeromkostninger.

De jævne og tætte overflader på CleanPlus-produkter kan rengøres hurtigt og sikkert. De har også høje niveauer af mekanisk styrke og er fremstillet og installeret med stor præcision.

Størstedelen af materialerne og alle komponenterne er fremstillet i de nordiske lande. Brugen af de nyeste CAD og IT-systemer, præfabrikation og kundefokuseret produktion giver os mulighed for at tilbyde korte produktionstider, hurtige leverancer og hurtige installationsprocesser. Det betyder, at dit renrum vil være oppe at køre på ingen tid.

Kontakt os, og lad os opbygge et renrum, der er langtidsholdbart og let at vedligeholde. Hurtigere end du tror.

 

Vil du vide mere?

Kontakt os

 

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder