Moderne audiovisuelle (AV) systemer og præsentationsteknologi til virksomheder og uddannelsesinstitutioner

Nutidens kontorer er udstyret med skærme, lydudstyr, mikrofoner, kameraer og konference…

Nutidens kontorer er udstyret med skærme, lydudstyr, mikrofoner, kameraer og konference kommunikationssystemer. For at imødekomme kravene i det moderne arbejdsliv, skal alle disse audiovisuelle (AV) systemer være nemme at bruge og alsidige.

 

AV-systemer understøtter distancearbejde - det nye normal

I 2020 stod flertallet af traditionelle mødelokaler pludselig tomme, da distancearbejde næsten øjeblikkeligt blev en global standard efter Covid19-pandemiens udbrud. Udover at reducere sundhedsrisici har online møder vist sig at være effektive, miljøvenlige og omkostningseffektive.

Har du nogensinde spildt tid på at forsøge at tænde en skærm eller på at finde et passende kabel? For at få mest muligt ud af online møder skal AV-systemerne være brugervenlige og intuitive. Når du investerer i professionelle installationer og kompatible komponenter, kan brugerne gå direkte i gang. 

Præsentationsteknologi som service er en enkel og alsidig løsning

Alle moderne virksomheder har brug for præsentationsteknologi. Anskaf præsentationsteknologi med serviceordning, og du behøver ikke selv at bekymre dig om vedligeholdelse, opdateringer eller systemopgraderinger. Du kan i stedet regne med videokonferencesystemer af høj kvalitet, der er lette at tilslutte og altid klar til brug. 

Vi kan også integrere AV-systemerne med dit bygningsstyringssystem. På den måde bliver data fra alle dine AV-systemer, såsom udnyttelsesgrader, en del af de analyser, der styrer den strategiske kontrol af bygningen.

Presentation technology as a service is a simple and versatile solution.jpg

Hold dine muligheder åbne med Caverions audiovisuelle systemer

Vi designer og implementerer løsninger, der er brugercentrerede, så de opfylder din organisations individuelle behov. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg med vores færdige og modulære AV-as-a-service-pakker. Med AV-as-a-service-pakke står vi for at administrere driften af hele systemet gennem hele dets livscyklus, hvilket gør fremtidige udgifter forudsigelige. Da der ikke er behov for at investere i AV-systemer og -udstyr, kan investeringerne rettes mod kerneforretningsfunktionerne i stedet.

Da vi også er eksperter i bygningslivscyklusser, kan vores AV-løsninger nemt integreres med andre af vores byggeteknologier. På den måde opnår du fleksibilitet, da du kan vælge at integrere med andre systemer alt efter behov.

Moderne AV-systemer gør din ejendom mere alsidig

Audiovisuelle løsninger til fjernundervisning
Indebærer løsninger, der giver brugerne mulighed for at se optaget eller realtidsindhold på næsten alle slags enheder. For eksempel, er det muligt at følge med i undervisningen i et andet lokale samt at oprette hybride rum til forskellige former for undervisning og foredrag.

Løsninger til forretningsmøder, så du nemt kan dele indhold
Brugervenlige løsninger, der sørger for at tilslutte din enhed til præsentationsplatforme og gør det nemt at dele indhold. Forbind mødedeltagere med samlet kommunikation via forskellige online mødesystemer, f.eks. Teams, Zoom eller Webex.

Forenkle dine møder med konferencesystemløsninger
En fleksibel og brugervenlig diskussionsplatform hjælper alle med at få deres stemme hørt. Et ideelt mikrofonsystem er enkelt og pålideligt og passer naturligt ind i dine mødepolitikker.

Informationssystemer, der letter din kommunikation
Informationssystemer kan bestå af individuelle skærme eller et stort netværk af skærme, der dækker hele landet og forvaltes centralt fra ét sted. Skærme kan tilsluttes mødelokale reservationssystemet og automatisk i konferencecentret eller lobbyen vise hvilke lokaler, der er reserveret og af hvem.

Oplysninger om dit kontrolrum indsamlet på en skærm
Kontrolrum er ofte nødvendige i sikkerheds-, operatør-, energi- og bygningsydelser, hvor systemernes status skal overvåges i realtid. Vi kan hjælpe dig med at opbygge præsentationsteknologien i dit kontrolrum for at vise information fra flere systemer sammen. Vi kan også hjælpe dig med at overføre billeder fra forskellige kilder til flere arbejdsstationer - som det ofte er tilfældet i operativsystemer og billeddannelsessystemer på hospitaler.

Offentlige adresse- og beredskabssystemer
Audiosystemer i offentlige rum er meget mere end en knitrende baggrundsradio i et indkøbscenter eller en morgenmeddelelse på en skole. Et audiosystem, der overholder de europæiske EN54-standarder, garanterer klar, høj kvalitet og behagelig lyd og fungerer som en del af din ejendoms evakueringssystem.

Kontakt os, og lad os designe et AV-system, der forenkler samarbejdet i din organisation.

.

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Vil du vide mere?

Kontakt os