Adgangskontrol øger sikkerheden og giver merværdi

Adgangskontrol betragtes ofte som en uundgåelig omkostning for at forbyde uautoriseret adgang til forretningslokaler, samtidig med at medarbejdere og andre autoriserede personer får adgang til de rigtige områder.

Men med Secured by Caverion giver vi merværdi gennem sikring og sikkerhed. Det betyder, at vi hjælper dig med at få merværdi fra adgangskontrol og andre systemer med integreret teknologi, der giver energibesparelser og omkostningseffektive bygningsoperationer.

Frigiv kraften i adgangskontrol

Et adgangskontrolsystem kan også integreres problemfrit med et intelligent låsesystem. Integrering af adgangskontrolsystemer til andre automatiserede bygningssystemer, såsom Audio Visuelle systemer, Caverion BMS, belysning, klimaanlæg og elevatorstyringssystemer, giver dig mulighed for at drage fordel af den brede vifte af muligheder med denne teknologi. For eksempel reducerer smart automatisk kontrol af energiforbruget ved at lukke unødvendigt udstyr ned, mens lokalerne er tomme.

Integrerede sikkerheds- og besøgsstyringssystemer øger sikkerheden

Moderne sikkerhedssystemer kan også bruge automatiseret personalehåndtering for at øge gennemsigtigheden og forbedre bygningsbeskyttelsen. Adgangskontrolsystemet øger din virksomheds sikkerhedsniveau ved at sikre, at kun de rigtige personer har adgang til de rigtige områder.

Real-time kendskab til, hvem der er ankommet til eller har forladt bygningen, er vigtigt ikke kun i krisesituationer. Sammen med et tilpasset lydsystem kan dine adgangskontrolsystemer også fungere som et evakueringssystem og som et system, der øger komforten. I kombination med dør- og portsamtaleanlæg er din adgangsløsning i stand til at identificere og tillade det korrekte adgangsniveau for både ansatte og gæster.

Byg det optimale adgangskontrolsystem på kun tre trin

Uanset, om der kræves et standardsystem eller en enkeltstående løsning, vil vi følge dig hele vejen til din optimale løsning i en tretrins proces:

  1. Omfattende undersøgelse af situationen, evaluering af behovene og udvælgelse af det rette adgangskontrolsystem.
  2. Omhyggelig planlægning og implementering af adgangskontrolsystemer skaber det perfekte match til dig og dine mål.
  3. Vedligeholdelse med fuld omkostningsstyring med en fast månedlig leasingkontrakt, der dækker installation af adgangskontrol, administrationstjenester, reparation på stedet, opdatering og vedligeholdelse af disse systemer - fjernstyret og lokalt.

Vores erfaring og uafhængighed sikrer den bedste løsning til din ejendom

Med ekspertise inden for alle byggeteknologier giver vi dig den mest fordelagtige teknologiløsning, der øger sikkerheden og skaber merværdi. Med vores mobile læser- og døradgangsløsninger kan adgangskontrol i realtid opføres på steder, hvor det ikke tidligere var muligt eller omkostningseffektivt. ​

Lad os optimere din adgang sammen, og du vil blive overrasket over, hvad der er muligt.

Vil du vide mere?

Kontakt os

 

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder