Overvågningskamera systemer øger sikkerheden for din ejendom

Det kan være krævende at holde store ejendomme med flere indgange og hundredvis af brugere sikre,…

Det kan være krævende at holde store ejendomme med flere indgange og hundredvis af brugere sikre, brugervenlige og effektive. Moderne overvågningskamera systemer bruger machine learning, så du nemt kan opdage eventuelle problemer og sørge for, at ejendomsbrugerne er sikre.

 
 

CCTV – machine learning hjælper, advarer, muliggør og beskytter

Moderne CCTV-kameraer (overvågningskameraer) kan bruge machine learning til at identificere forskellige scenarier og reagere på dem. For eksempel kan overvågningskamera systemer på et plejehjem identificere, når en person falder og ringe efter hjælp. På samme måde kan overvågningskameraer bruges til at identificere køretøjer og besøgende, der nærmer sig, og til at forberede en velkomst for at garantere dine kunder et problemfrit og risikofrit besøg.

CCTV-overvågning kan også forbedre sikkerheden for både ejendommen og de mennesker, der arbejder på stedet. Installation af sikkerhedskameraer eller endda skilte, der advarer om kameraerne, hjælper med at forhindre hærværk og indbrud. Installation af CCTV-kameraer de rigtige steder sikrer, at medarbejderne ikke er alene, når de udfører potentielt farlige opgaver.

Du kan også indstille CCTV til at sende en alarm, hvis folk ikke bruger det korrekte sikkerhedsudstyr såsom hjelme, veste, beskyttelsesbriller m.v. på byggepladser, industrianlæg, platforme eller andre områder, hvor sikkerhedsudstyr er påkrævet.

Kombination af CCTV med droner 

Kombineret med droner kan du også automatisere vagt- og patruljetjenester eller gå til hotspots efter en alarm. Det betyder, at du f.eks. på din byggeplads vil være beskyttet 24/7 uden behov for, at folk overhovedet er fysisk til stede.

Droner udstyret med CCTV er også en fantastisk måde at overvåge store områder som skove, havne og lufthavne for tidligt at opdage brand eller indtrængen.

God planlægning og vedligeholdelse forlænger dit overvågningskamera systems levetid

Når du planlægger at installere et avanceret overvågningskamera system, skal du overveje de tekniske krav til belysning og andre forhold samt den relevante lovgivning for at vælge det rigtige udstyr og installationssteder. Regelmæssig vedligeholdelse sikrer fuld funktionalitet gennem hele livscyklussen. Overlad det til os, og dit overvågningskamera system kører problemfrit, mens du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Vi er en producentuafhængig systemleverandør med en produktportefølje, der også giver en omkostningseffektiv service på lang sigt. Vi er et SSF1061-certificeret firma til CCTV-anlæg, og vores leverandører inkluderer Lenel OnGuard, NUUO, Milestone, Bosch, Axis, Carrier.  

Vores ydelser: 

  • Valg af det optimale overvågningskamera system til dit behov
  • Planlægning og installation af CCTV-systemer
  • Reparation og vedligeholdelse af CCTV-systemer
  • Detailhandel med CCTV-overvågningssystemer
  • Hostede video løsninger

Leasing modeller reducerer dine startomkostninger  

Du kan også få CCTV overvågningsydelser fra os til en fast månedlig pris. Kontrakten omfatter udstyr, reservedele, reparationer på stedet og årlig vedligeholdelse. 

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Vil du vide mere?

Kontakt os