Effektive brandalarmer og branddetekteringssystemer forhindrer skader og øger bygningsværdien

Strukturelle brande kan sprede sig utrolig hurtigt. Tilføj brændbare kemikalier, en høj…

Strukturelle brande kan sprede sig utrolig hurtigt. Tilføj brændbare kemikalier, en høj bygningsudnyttelsesgrad og et forældet brandalarmsystem i ligningen, og du har mennesker, ejendom og forretningskontinuitet i høj fare. For at mindske risikoen er du nødt til at installere og vedligeholde et moderne brandsikringssystem.

 

Opspor brande på et tidligt tidspunkt og forhindre skader på din ejendom

Du kan undgå større skader og værditab ved hjælp af et brandalarmssystem. Når du ved, at dine aktiver er ordentligt beskyttet, og dine lejere er sikre, opnår du ro i maven og en højere brugertilfredshed blandt bygningens brugere. For at maksimere din sikkerhed kan vi kombinere data og viden fra forskellige systemer. Det kan, f.eks. integreres med systemer såsom Caverion BMS, som scanner bygningsforholdene løbende og advarer, hvis forskelle fra bygningens normale tilstand genkendes. Dette gør brandalarmen mere opmærksom på situationen og gør det muligt for dig at modtage tidlig advarsel og dermed forhindre større skader og sikre folks sikkerhed.

Et kvalitets branddetekteringssystem sikrer også, at din virksomhed ikke bliver negativt påvirket af uforudset nedetid. Dette gør det muligt for dig at koncentrere dig om at drive din virksomhed efter planen og uden farlige og dyre afbrydelser.

Nøglefærdige brandalarmer og branddetekteringssystem til dine behov

I alt fra renrum til serverrum og skyskrabere til logistiklagre hjælper vi dig med at finde en pålidelig og langsigtet sikkerhedsløsning. Vi dækker dine behov inden for røgdetektorer, varmedetektorer eller hybriddetektorer, der kombinerer røg, varme og CO detektion.

Fire detection systems and Fire alarm specialty equipment.jpg

Hvis en standard brandalarm ikke opfylder din bygnings behov, kan vi tilbyde skræddersyede systemer til at sikre din bygning optimalt.

Vores løsninger inkluderer:

 • Aspirations systemer
 • Digitale og analoge lineære varmedetekteringssystemer
 • Flammedetektorer
 • Optiske linie røgdetektorer
 • Udstyr til EX områder

Vi ved, at alle ejendomme har deres egne unikke krav, som vi tager med i overvejelserne, når vi skræddersyr din branddetekteringsløsning. Vi administrerer dit branddetekteringssystem gennem hele dets livscyklus, inklusiv:

 • Planlægning
 • Design og teknik
 • Installation
 • Service og vedligeholdelse
 • Dokumentation og konsultation
 • System opdateringer

Vi er eksperter i brandalarmer og har fagfolk med mange års erfaring. Kontakt os, og sammen finder vi den bedste måde at opdage og forhindre brande i din ejendom.

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Vil du vide mere?

Kontakt os