Forbind dine alarmer i ét samlet system

Pludselige hændelser såsom brand eller vandlækage sætter din ejendom og bygningsbrugere i fare og…

Pludselige hændelser såsom brand eller vandlækage sætter din ejendom og bygningsbrugere i fare og kan medføre store problemer for forretningskontinuitet. At administrere alle alarmer kan dog være tids- og ressourcekrævende. Så hvordan sikrer du en optimal bygningssikkerhed uden at gå på kompromis med ressourceeffektiviteten?

 
 

Øg sikkerheden med et effektivt og sammenkoblet alarmoverførselssystem   

Det er vigtigt, at alarmer udsender signal til de rigtige kontaktpersoner. Det hjælper f.eks. ikke at alarmere politiet om et lækkende vandrør. Et sammenkoblet alarmsystem, der sørger for at alarmere de rigtige personer, øger sikkerheden for bygningsbrugere, reducerer skader på din ejendom og minimerer nedetid.

Eksempler på brugssituationer, hvor et alarmoverførselssystem giver klare fordele:

  1. Brandalarmer: Registrerer brande med det samme og alarmerer brandvæsnet.
  2. Indbrudsalarmer: Registrerer ubudne gæster, der forsøger at trænge ind på din grund og sender signal til vagtcentralen
  3. Adgangskontrolsystemet: Sender signal, hvis et vindue eller en dør f.eks. er blevet efterladt åbent.
  4. Alarmer til udstyrsfejl: Registrerer og alarmerer, hvis en sensor oplever funktionsfejl og stopper med at sende data.
  5. Elevatoralarmer: Sørger for, at folk, der sidder fast i en elevator, får hurtig hjælp.
  6. Miljøalarmer: Registrerer, om indeklimaet i en ejendom er inden for de fastsatte parametre for temperatur og luftfugtighed.

Ét enkelt kontaktpunkt til dit samlede alarmsystem gennem hele livscyklussen

For at kunne sikre din bygning og dets bruger på en optimal måde sørger vores sikkerhedssystemer for, at alarmer altid når frem til den tiltænkte modtager. I tilfælde af brand, indbrud eller udstyrsfejl sendes der signal direkte til alarmcentret og/eller dine egne kontaktpersoner.   

For ideel ejendomsbeskyttelse kan alarmsystemet kobles sammen med CCTV og adgangskontrolsystemer. Med disse løsninger indsamles en stor mængde data om hændelser, der f.eks. kan være utrolig nyttige i en kriminel efterforskning.

Vi tilbyder en komplet og helhedsorienteret løsning inden for bygningsalarmer, der dækker alt fra planlægning og installation til vedligeholdelse, så du slipper for at bekymre dig om sikkerheden i din ejendom. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning og tager hånd om alle praktikaliteter, der kræves for at have en sikker bygning, og vi sørger dermed for, at dine bygningsbrugere kan føle sig trygge.

Hold din ejendom sikker


Vores alarmsystemer kan leveres som en kablet eller trådløs løsning, alt afhængig af dit nuværende tekniske set up og præferencer.

 

 

Vil du vide mere?

Kontakt os

 

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder