Teknisk rådgivning sikrer optimal brug af din ejendoms teknologi

Ejere af ejendomme står i dag over for flere og flere krav fra lejere, slutbrugere og lovgivere .…

Ejere af ejendomme står i dag over for flere og flere krav fra lejere, slutbrugere og lovgivere.

 

 

Lejere ønsker energieffektivitet, driftssikkerhed og øget produktivitet. Brugerne kræver bedre luftkvalitet og komfortable temperaturer sammen med passende og sikre rum. Myndighederne presser på med bæredygtighed, som det f.eks. er vist i Energy Performance of Buildings Directive (EPBD), der sigter mod at fremskynde den omkostningseffektive renovering af eksisterende bygninger og øge brugen af intelligent teknologi.

Med Caverions tekniske rådgivningsydelser kan vi hjælpe dig med at gøre alle disse interessenter tilfredse ved at sikre, at din bygning med al dens teknologi fungerer optimalt.

Optimer din ejendoms teknologiske løsninger med hjælp fra en teknisk rådgiver

 1. Ved design, hvor der er tænkt både i opførelse og drift, identificeres potentielle forbedringer
  Det er første skridt mod optimering af bygningsteknologi for at imødekomme dine behov. Caverion-teamet har lang erfaring med at identificere, vurdere og levere bygningsforbedringer.
 1. Tekniske kontroleftersyn og audits sikrer, at byggeteknologien fungerer som planlagt
  For at ejendommen kan fungere fejlfrit, er det vigtigt, at bygningens tekniske systemer kontrolleres regelmæssigt. Kontroleftersynet er med til at sikre, at de tekniske systemer fungerer som planlagt.
 1. Simuleringer hjælper med at vurdere virkningerne af nye investeringer
  Ved at køre simuleringer kan du f.eks. beregne energiforbruget i din bygning i forskellige scenarier. Dette hjælper dig med at vælge den bedst egnede tekniske løsning.
 1. Miljøcertificeringer sikrer ren drift
  Som din partner inden for miljøledelse hjælper vi dig med at nå dine bæredygtighedsmål. Vi vurderer den aktuelle situation, sætter mål og skaber en strategi for implementering, rapportering og løbende udvikling af bæredygtighedsaktionerne.

Alle ovennævnte ekspertydelser tjener forskellige formål og supplerer hinanden. Fortæl os om din situation, og vi analyserer de nødvendige ydelser for at øge produktiviteten og funktionaliteten af din ejendom.

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Vil du vide mere?

Kontakt os