Caverions SRI Konsulentydelse viser dig, hvor godt din bygning er forberedt på fremtidige behov

 

Hvor smart er din bygning? Hvordan kan du gøre den mere omkostningseffektiv og bæredygtig? Mere end 40% af alt endeligt energiforbrug stammer fra bygninger. Som resultat, betyder det, at 30% af folks samlede CO2 belastning kommer fra brugen af bygninger. Samtidig bruger vi mere end 90% af vores tid indendørs, hvilket fører til en logisk antagelse om, at bygningsfunktioner og egenskaber skal bygges ud fra, hvad der gavner folk og deres livskvalitet.

Derfor bør den smarte bygning bl.a. kunne øge brugeroplevelsen, øge burgerinformation, muliggøre informeret og faktabaseret beslutningstagen, forbedre ressourceeffektiviteten og deltage i driften af et decentraliseret energisystem.

Den nemmeste måde for dig at kortlægge dine fremtidige behov, er ved hjælp af Caverion SRI Konsultation (SRI = Smart Readiness Indicator), der analyserer din nuværende situation og definerer det optimale næste træk for at maksimere din ejendomsværdi, skabe et bæredygtigt energisystem og samfund, samtidig med at øge pålideligheden og fleksibiliteten for din bygning gennem integrerede løsninger.

Forbedre din faktabaserede beslutningstagen og ejendomsstrategi

Analysen indikerer smart readiness niveauet for din bygning, som beskriver, hvor forberedt din bygning er på at blive smartere. Som en del af Caverions SRI-proces, er EU beta-testmetoden også inkluderet (som er blevet udviklet i sammenhæng med det ændrede direktiv om bygningers energimæssige ydeevne (EPBD, 2018/844 / EU)). De opnåede resultater fremgår i rapporten.

Ud over den aktuelle statusanalyse, inkluderer Caverions SRI Konsulentydelse definition af målniveau og klare kort- og langsigtede planer for, hvordan du øger intelligensen i din bygning og dermed maksimerer ejendomsværdien.

Caverion SRI Consulting Process.png

Processen består af fem trin:

 1. Identificering af fremtidige behov gennem bruger interview(s).
 2. Kortlægning af den nuværende tekniske tilstand (inklusive 9 moduler med 7 påvirkningskategorier) og deres digitale kapaciteter.
 3. Sammenligning af målniveauet og den aktuelle situation for at kunne opnå fremtidig værdi og definere en smart bygningsstrategi af høj kvalitet.
 4. Oprettelse af tidsplan for de mest betydningsfulde investeringsbehov gør det nemmere at planlægge investeringer i den årlige budgetplan.
 5. Resultater er rapporteret og klassificeret i tre funktioner
  a. ”readiness” til at optimere vedligeholdelse og effektiv drift
  b. ”readiness” til at tilpasse sig til brugernes skiftende behov
  c. ”readiness” til tilpasse sig til den aktuelle situation på energinettet i fremtiden

Gør dine bygninger smartere med en langsigtet samarbejdspartner


Ved at vælge Caverion som din partner på rejsen opnår du:

En smart prædefineret byggeproces: Der sikrer, at dit målniveau realiseres i virkeligheden. At vælge en partner, der kan hjælpe igennem hele processen, er den bedste måde at garantere maksimalt afkast på din investering.

En helhedsorienteret løsning: Vores løsninger dækker hele bygningens livscyklus med banebrydende teknologiske muligheder, lige fra enkelte enheder til digitale systemer.

Bæredygtig værdi: Vi ser SRI som starten på et partnerskab, hvor vi forpligter os til at levere forretningsmæssige resultater gennem hele bygningens livscyklus. Dette inkluderer optimalt indeklima og kort investeringsafkast og højt internt afkast ved hjælp af maksimale energibesparelser. For at kunne maksimere værdien måler vi og forpligter os til succes sammen med dig.

En bygning er ikke Smart, hvis den ikke udnytter ressourcer på en optimal måde og gør aktiviteter i bygningen smartere. Derfor er et langsigtet partnerskab den bedste måde at imødekomme fremtidige behov, implementere forbedringer og sikre værdien af ejendommen gennem hele livscyklussen.

Relaterede ydelser

Sådan har vi hjulpet kunder

 

Vil du vide mere?

Kontakt os