Produktionen af varme og elektricitet har en enorm indvirkning på vores miljø og vores fremtid.

Et kombineret kraftvarmeværk (eller kraftvarmeværk) er et kraftværk, der producerer elektricitet og opfanger den (ellers spildte) varmeenergi til opvarmning. Bæredygtig produktion af varme og elektricitet opnås, når vi vælger de rigtige energikilder samt driver og vedligeholder anlæggene korrekt.


 

Den måde, som anlæggene drives og vedligeholdes på, kan i høj grad reducere CO2-emissionerne, øge effektiviteten og sikre, at der ikke går energi til spilde.

 
Avanceret automatisering

 

Avanceret automatisering

Når anlægsdriften optimeres med intelligent teknologi, der anvendes af brancheeksperter, øges effektiviteten og sikkerheden.

Maskinlæring

 

Maskinlæring

Driften bliver endnu mere effektiv, når yderligere data fra processer indsamles med IoT-sensorer og analyseres med applikationer til maskinlæring.

Drift og vedligeholdelse

 

Drift og vedligeholdelse

Data hjælper drifts- og vedligeholdelsespersonalet med at træffe de rigtige beslutninger. Strøm- og varmeforsyningen skal være uafbrudt og sikker - hver eneste time hver eneste dag.


Intelligente kraftvarmeværker imødekommer byens skiftende behov

Et smart kraftvarmeværk er tæt forbundet med den omkringliggende intelligente by for at levere den rette produktion af energi og varme til virksomheder og boliger. Eksperter fra energibranchen driver og vedligeholder anlægget effektivt og sørger for, at der er minimal nedetid i den kritiske forsyning af varme og elektricitet.

Kvinde arbejder i et CHP-laboratorium

Caverions partnerskaber om drift og vedligeholdelse:

  • Vi tager os af drift og vedligeholdelse af kraftvarmeværker, varmeværker, fjernvarmenetværk og vandkraftværker, herunder tillægsprojekter og installationsservice.
  • Miljøreglerne og bæredygtighedsmålene overholdes i forbindelse med driften af kraftværker og varmenetværk.
  • Effektivitet i driften reducerer miljøpåvirkningen.
  • Vi prioriterer den løbende forbedring af sikkerheden i vores drifts- og vedligeholdelsesarbejde for at sikre vores personales sundhed og velbefindende og garantere den nødvendige sikre forsyning af strøm og varme.

Smartere varme- og kraftproduksjon

Ved å bruke de nyeste IoT- og AI-verktøyene og ved å velge de riktige energikildene, kan vi:

  • Øk energieffektiviteten
  • Optimaliser drift og vedlikehold av anlegget
  • Reduser miljøpåvirkningen
  • Bruk CO2-nøytralt fornybart drivstoff
  • Sørg for et trygt driftsmiljø
To personer i et kraftvarmeverk
 

Lær mer om våre industrielle løsninger: