Bygninger i intelligente byer kan styres fra hvor som helst

Voksende byer består af tusindvis af individuelle bygninger, lige fra kraftværker til kontorer, boliger og butikker. Det betyder, at vedligeholdelsen udføres efter en foruddefineret besøgsplan (uanset om udstyret har brug for vedligeholdelse ved det planlagte besøg eller ej), og at der indsættes en tekniker, når der udløses en alarm. Ved at forbinde bygningsteknologierne til et fjerncenter, hvor bygningen kan overvåges af systemeksperter, kan vi forvalte bygningerne mere effektivt. Dette reducerer drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne og sikrer samtidig fremragende forhold.


Tre måder, hvorpå bygningens ydeevne forbedres med fjerntjenester:

 
Forbedret velbefindende

Forbedret velbefindende

Fejl eller afvigelser i tekniske systemer kan opdages og udbedres i et fjerncenter, før beboerne lider under (f.eks.) dårlig indendørs luftkvalitet eller temperatursvingninger.

Reducere emissioner

Reducere emissioner

Bygninger står for op til 40 % af vores samlede CO2-emissioner. Analyser baseret på kunstig intelligens og realtidsovervågning udført af energieksperter hjælper med at optimere effektiviteten samt produktionen og lagringen af energi.

Omkostningseffektivitet

Øge omkostningseffektiviteten

Omkostningerne ved vedligeholdelsesbesøg kan reduceres ved at kontrollere alarmerne fra fjerncentralen og kun sende en specialist til stedet, når det er nødvendigt.


 

Fjerntjenester som en del af forebyggende vedligeholdelse

82 % af udstyrsfejlene er tilfældige, og 20-40 % af vedligeholdelsesbesøgene er uplanlagte, så vi har brug for en løsning, der kan forbedre bygningens ydeevne, når den kombineres med forebyggende vedligeholdelse.

Når en bygning er forbundet til et fjerncenter, indsamles dens data og benchmarkes med tusindvis af bygninger. Automatiske alarmer angiver, når der er en afvigelse, og teknologieksperter overvåger dataene for at løse eventuelle uregelmæssigheder. Kombinationen af intelligente svar fra et fjerncenter med forebyggende vedligeholdelse af intelligente systemer er en del af god forvaltning af aktiver og bidrager til at sænke omkostningerne i forbindelse med livscyklus.

Palais quartier Frankfurt

 

Vigtigste fordele

En hurtigere responstid betyder, at de fleste hændelser kan løses med det samme, når de opstår. Et hurtigt svar kan være afgørende for f.eks. tids- eller temperaturfølsomt udstyr og spiller en afgørende rolle for dit varemærkeomdømme.

Over 90 % af bygningsalarmerne kan repareres eksternt uden at det er nødvendigt at sende en vedligeholdelsesarbejder på stedet.

Benchmark-data fra tusindvis af bygninger kan bruges til at optimere forholdene og energieffektiviteten.

Behovet for vedligeholdelsesarbejde kan identificeres tidligere, og vedligeholdelsen kan planlægges for at minimere påvirkningen af virksomheden.

Selv om hvert enkelt sted overvåges unikt, kan der anvendes regler for bygningsautomatisering baseret på lignende bygninger. Justeringer kan foretages samtidig på alle ejendomme.

Din bygning kan overvåges, reguleres og sikres uden menneskelig tilstedeværelse på stedet.

 

Kunstig intelligens og ekspertanalyse af bygningsdata

Når en bygning er forbundet til et fjerncenter, kan bygningsdataene analyseres af både kunstig intelligens (AI) og menneskelige eksperter. Denne analyse hjælper med at opdage tiltag, der kan forbedre ejendommens værdi på lang sigt.

AI er f.eks. nyttig i forbindelse med efterspørgselsrespons, hvor den kan bestemme, hvordan bygningen reagerer på ændringer i prisen og tilgængeligheden af ren energi.

Ekspertanalyser hjælper med at finde indsigt til både optimering af den daglige vedligeholdelse og til at støtte strategisk beslutningstagning vedrørende hele bygningsporteføljen.

Caverion office building

Se nogle af vores smarte løsninger og tjenester: