Historien om Caverion-brandet

Den måde, vi lever og arbejder på, er præget af de omgivelser, vi skaber omkring os. Det starter fra den første dag, vi trækker vejret. Vi lærer, vokser og udvikler os i specialbyggede rum.

Caverion SRI-høring

Caverions SRI-konsultation (Smart Readiness Indicator) er en nøglefærdig løsning, der hjælper dig med at forstå din bygnings nuværende digitale status og giver dig en klar køreplan, der beskriver de investeringer, der vil være nødvendige.

Bygningsinformationsmodellering (BIM)

BIM (Building Information Modelling) er en kombination af software og 3D-modellering, der giver en digital model af din bygning med alle de fysiske og funktionelle egenskaber.

MTU og Caverion

MTU Aero Engines er Tysklands førende producent af flymotorer. Caverion har været ansvarlig for leveringen af alt, hvad der er nødvendigt for produktionen, såsom trykluft, elektricitet, tekniske gasser, udsugning, rumventilation, varme- og klimaanlægsteknik, kølesmøremidler og kølevand samt drifts- og spildevand.

Caverion Flexigate

Vi har optimeret og automatiseret udnyttelsen af den plads, der er nødvendig for at transportere et stort antal passagerer gennem lufthavne.

Caverion SmartView

Caverion SmartView er et datavisualiseringsværktøj, som gør det muligt for dig at forstå og administrere din ejendom fuldt ud.

Digitalisering af miljøer

Vores mål er at være det første valg inden for digitalisering af miljøer for vores kunder ved at tilbyde en unik service, der dækker hele facilitetens livscyklus, fra design til bygning og vedligeholdelse.

Byggestyringssystem

Vårt bygningsstyringssystem samler inn data fra nesten alle kilder, og vi bruker det til å overvåke og kontrollere bygningen fra vårt eksterne senter. Eiendomseiere kan holde oversikt over KPIer i sanntid for å dra full nytte av digitaliseringen av eiendomsforvaltningen.

Livscyklusprojekt Nummikeskus

Forvaltning af bygningens livscyklus sikrer den højeste standard for sikkerhed og facilitetsforhold for Nummikeskus Centeret i de næste to årtier.