Ladestandere til elbiler

I Danmark er det planen, at vi skal være uafhængige af fossile brændstoffer ved udgangen af 2050. Elbiler er en del af den plan, fordi en elbil reducerer CO2-udslippet i forhold til diesel- og benzinbiler.  Caverion ønsker også her at bidrage til den grønne omstilling.

Caverion Danmark er godt i gang med at gøre Danmark grønnere bl.a. ved at etablere ladestandere for udvalgte bilforhandlere og deres kunder.  Hele markedet for elbiler og ladestandere er et vækstområde for Caverion, og vi vil gerne bidrage til den grønne omstilling i Danmark.

På europæisk og dansk plan er der allerede nu lovgivning omkring etablering af ladestandere. I første omgang skal større virksomheder med flere end 20 parkerings pladser installere ladestandere inden for de kommende år.

Også Caverion koncernen bidrager til udbredelsen af elbiler. IONITY har valgt Caverion som servicepartner på ladestandere i fem Caverion lande.

”Det er en spændende vækstmulighed for Caverion og passer godt til vores kompetencer inden for Smart Technologies. Vi er stolte af at udvide vores partnerskab med IONITY for at støtte Nordeuropas bevægelse mod en mere bæredygtig fremtid, siger Laura Karotie, Vice President, Service Business Development.

ladestander