Caverion som Hard Service Partner for AP Pension og Nykredit i Nordhavnen

I sommeren 2024 vil knap 2.300 medarbejdere tage deres nye arbejdsplads i brug i det nye imponerende…

I sommeren 2024 vil knap 2.300 medarbejdere tage deres nye arbejdsplads i brug i det nye imponerende domicil i Nordhavnen, udviklet af AP Pension og Nykredit. Den markante bygning, der dækker 75.000 kvadratmeter, repræsenterer bæredygtighed, innovation og socialt ansvar.

 
 

Et bæredygtigt og innovativt miljø 

Caverion er blevet udvalgt som Hard Service Partner til dette prestigefyldte projekt. Caverions skræddersyede Facility Management-koncept støtter ambitionerne om et bæredygtigt og innovativt miljø i bygningen. Med højt fagligt onsite mandskab sikrer Caverion driftssikkerheden for Nykredit og AP Pension på Svanemølleholmen. Vores ekspertise i installation og vedligeholdelse af kritiske anlæg bidrager til en høj grad af komfort og sikkerhed for medarbejderne, hvilket fremmer en produktiv og tryg arbejdsplads.

Hos AP Ejendomme, AP Pension og Nykredit har investeringen i et innovativt byggeri, hvor der har været fokus på bæredygtighed, været afgørende i projektet.

Helle Haugsted, COO fra AP Ejendomme, udtaler: ”Fremtiden byder på løbende fokus og rapportering af vores brug og udnyttelse af vores bygninger. Med Caverions højt specialiserede løsninger, og ikke mindst analyse af data i dagligdagens bygningsdrift, er de en oplagt samarbejdspartner. Hos AP Ejendomme har vi ikke interne eksperter i den udførende bygningsdrift og energioptimering, så derfor havde vi brug for en kompetent partner til at understøtte vores ambitiøse strategiplaner for Co2 neutralitet og diversitet på arbejdspladsen. Hos AP Pension og Nykredit har vi et ønske og krav om, at leverandører og samarbejdspartnere tager et socialt ansvar, og her matchede Caverion.”

20231214_Caverion_0053.jpg
 

Energirigtig og Bæredygtig Drift

Michael Kirkegaard, direktør for Managed Service hos Caverion, udtrykker stolthed over tilliden fra AP Pension og Nykredit: ”I Caverion er vi meget stolte over den tillid som AP Pension og Nykredit har vist os. Vores skræddersyede FM-koncept understøtter AP Pensions ambition om at skabe et bæredygtigt og innovativt miljø for både deres medarbejdere og mere end 250 daglige gæster. Vi er den rette samarbejdspartner til at kunne understøtte en energirigtig og bæredygtig drift via digitale teknologier, så huset føles som en levende Smart Building.”

Han understreger Caverions rolle som den ideelle samarbejdspartner til at sikre en energirigtig og bæredygtig drift, der forvandler bygningen til en levende Smart Building. Domicilet, også kendt som "det sociale kontorhus", er designet med både miljømæssige og sociale hensyn og er opført i overensstemmelse med Den Frivillige Bæredygtighedsklasse (FBK).

On-site mandskab og Remote Service

20231214_Caverion_0043.jpg

Med Caverions on-site mandskab og Remote Service sikres en effektiv drift og rapportering, der lever op til de høje forventninger til bygningens performance og bæredygtighed. Bygningen, som består af AP-huset og flerbrugerhuset, fungerer som AP Pensions nye hovedsæde og et samlingspunkt med adgang til Nykredits nye hovedsæde, NK-huset, via transparente glasinddækkede gangbroer.

Dette 75.000 kvadratmeter store domicil symboliserer samarbejde, bæredygtighed og fremtidens arbejdsplads. AP Pension vil selv optage omkring 15.000 m², flerbrugerhuset ca. 12.000 m², og Nykredit godt 30.000 m². Derudover omfatter bygningen en parkeringskælder på 20.500 m². Med dette innovative projekt bidrager Caverion ikke blot til virksomhedernes succes, men også til lokalområdets udvikling.

 

Kontaktpersoner

Michael Kirkegaard
Michael Kirkegaard

Direktør Managed Services