Caverion indgÄr partnerskab med Circle K for udvidelse af elbilinfrastruktur i Danmark

 
 

Caverion og Circle K har underskrevet en betydningsfuld aftale om installation af ladestationer til elbiler hos Circle K's erhvervskunder. Denne alliance markerer en betydelig fremgang i udrulningen af nødvendig infrastruktur til elbiler i Danmark og styrker begge virksomheders engagement i den grønne omstilling.

EV.JPG

Caverion er førende inden for installation og drift af ladestationer, og vil de kommende fire år stå for installation og udbygning af Circle K's ladeinfrastruktur til erhvervskunder i Danmark. Samarbejdet skal gøre det lettere for både virksomheder og deres medarbejdere at oplade elbiler på arbejdspladsen og derhjemme. Med Caverions installation af ladestationer hos Circle K's erhvervskunder får medarbejderne mulighed for at oplade deres elbiler, mens de arbejder. Derudover tilbydes erhvervskunder, der har en aftale med Circle K, også muligheden for at få installeret ladere derhjemme i carporten.

Circle K har allerede etableret et omfattende netværk af lynladestationer i Danmark og fortsætter med at udvide. Ifølge Sisse Follmann, produktchef for el og brændstof hos Circle K, vil rammeaftalen med Caverion yderligere accelerere kædens satsning på at imødekomme det stigende behov for elbilopladning, både blandt virksomheder og privatpersoner.

”Antallet af elbiler vokser kraftigt i Danmark. Vi investerer derfor mere end 1 milliard kroner i ladeinfrastruktur, og inden sommer runder vi 430 lynladepladser på vores 208 Circle K-stationer i hele landet. Herudover satser vi nu massivt på at etablere flere tusinde ladere til elbiler hos virksomheder og hjemme hos deres medarbejdere,” siger Sisse Follmann, produktchef for el og brændstof hos Circle K

Det sidste år er det virkelig kommet gang i salget af elbiler. Det er stigende med næsten 68 % sammenlignet med året før, er der en tydelig tendens mod grønnere transportformer. Op mod 40 % af de nye biler, der sælges, er nu enten helt eller delvist elektriske, ifølge tal fra Danmarks Statistik.