Anden industri

Vi hjælper kunder inden for en række industrigrene. Sammen udvikler og vedligeholder vi produktions processer, styrer omkostnings effektiv forebyggende vedligehold, rådgiver om investeringer og yder fleksible ressource- og outsourcing tjenester.

Vi har ekspertise inden for hele den servicekæde, der er brug for til at planlægge, bygge og drive funktionelle, energibesparende og sikre industrianlæg eller andre anlæg. Vores portefølje af ydelser inden for vedligehold imødekommer alle behov lige fra enkeltopgaver, omfattende teknisk udvikling og forebyggende vedligehold af produktions systemer til integreret styring af faciliteter gennem hele fabrikkens levetid.

Vi kan tilsikre standardiserede tekniske systemer og et aftalt ydelsesniveau for butikker og varelager på landsplan. Vores svartider på ad-hoc-ydelser og anmodninger er korte. Vores vedligeholdsydelser er tilgængelige 24/7.

Administration af alle typer bygningssystemer

Vi kan udvikle og administrere bygnings systemer, automatisering og facilitets styring inden for industrielle faciliteter. Vi dækker alle aspekter inden for teknisk vedligehold og administrerer alle ejendoms ydelser. Vores Managed Services sikrer optimal effektivitet, energieffektivitet og bæredygtig ejendomsværdi i hele livscyklussen. 

Ejendommen kan forbindes med en fjernovervågnings- og styrings tjeneste for at sikre de ønskede driftsforhold. Vi kan udvikle og installere sikkerheds systemer såsom adgangskontrol, centraliserede alarmstationer, tyverialarmer, videoovervågning og brandsluknings systemer på alle typer avancerede platforme. 

Vi tilbyder en gennemsigtig service fra én leverandør med ét kontaktsted til alle jeres behov. Vi er en ansvarlig og økonomisk stabil samarbejdspartner med stor ekspertise inden for en lang række områder og langsigtede mål for øje.

Referencer

Anden-industri


Kontakt os

Bed om et tilbud eller yderligere oplysninger fra os.

Kontaktformular

Kontaktoplysninger

Kundefordele

  • Industrispecifik ekspertise
  • Drifts- og medarbejdersikkerhed
  • Omkostningseffektivitet i industriprocesser 
  • Reducerede omkostninger og risici takket være proaktivt vedligehold 
  • Effektive installationsprojekter: Omhyggelig planlægning og præproduktion
  • Et troværdigt partnerskab i hele livscyklussen 
  • Alle tekniske fagområder fra én kompetent partner 
  • Teknisk service og vedligehold døgnet rundt